• Geri dön

  • 3.137 Görüntülenme

  • 346 Haber

  • 17.000 İşletme görüntülenme


Sağlıklı bir gün iyi bir kahvaltıyla başlıyor

MEDİAMARKT’TA TOST MAKİNELERİ İLE
KATI MEYVE SIKACAKLARINA TALEP ARTTI

Okulların tamamen açılmasına sayılı günler kala çocuklarını kahvaltı yapmadan okula göndermek istemeyen ebeveynler tost makineleri ile katı meyve sıkacaklarına talebi artırdı. MediaMarkt’ta cazip fiyat avantajlarıyla satışa sunulan bu pratik mutfak aletleri, dizaynlarıyla da bulundukları tezgahlara şıklık katıyor

Ders zili birinci sınıflar için çaldı. Uzun bir kapanma döneminin ardından yeniden kapılarını açan okullara adımını atacak öğrencileri de yoğun bir eğitim dönemi bekliyor. Hem bağışıklığı güçlendirmek hem de çocuklarının bu eğitim yılını sağlıklı geçirmesini isteyen ebeveynler de ideal bir kahvaltı için tost makineleri ve katı meyve sıkacaklarına talebi artırdı.

4-6 dilimli olanlar ideal

Türkiye’nin en geniş satış alanına sahip teknoloji perakendecisi MediaMarkt da ebeveynlerin bu taleplerine cevap verecek birçok alternatifi satışa sundu. MediaMarkt’ın ilgili kategori uzmanlarının verdiği bilgiye göre tost makinelerinde ideal olan dilim sayısı 4-6 arasında değişiyor. Döküm plakalı olanların önerildiği tost makinelerinde otomatik kapanan ve ayarlanabilir olanlar hayatı kolaylaştırması açısından öneriliyor. MediaMarkt mağazalarında ve mediamarkt.com.tr’de tost makineleri 129 liradan başlıyor. Eklenen ızgara özellikleriyle birlikte ürünler 2 bin 300 liraya kadar çıkıyor.

Parçaları yıkanabilir olsun

Katı meyve sıkacaklarında ise öne çıkan özelliklerin başında parçalarının yıkanabilir olması ile damlatmama özelliği geliyor. Bunun yanı sıra 800-1000 watt arası güce sahip olan katı meyve sıkacakları da ideal bir kullanım sunuyor. MediaMarkt mağazalarında ve mediamarkt.com.tr’de katı meyve sıkacakları 249 liradan başlıyor 2 bin liraya kadar çıkıyor.

Habere Ait Görseller



Mesaj GönderKAPAT
İşletmeye mesajınızı iletin.
İPTAL