• Geri dön

  • 3.022 Görüntülenme

  • 341 Haber

  • 16.792 İşletme görüntülenme


MediaMarkt Türkiye, birbirinden leziz yemeklerin mimarı mutfak gereçlerinde indirime girdi. Sadece mediamarkt.com.tr’de CLUB üyelerine özel olacak kampanya kapsamında mikserlerden çay makinelerine, doğrayıcılardan elektrikli ızgaralara ve tost makinelerine, meyve sıkacaklarından su ısıtıcılarına, ekmek ve yoğurt yapma makinelerinden kıyma makinelerine kadar yaklaşık 20 farklı kategoride üründe indirim başladı. MediaMarkt Türkiye’nin tüm bunlara ek seçili fırın ve seçili elektrikli ocakları da dahil ettiği kampanyası 18 Nisan tarihinde son bulacak.

Avrupa’nın açık ara bir numaralı elektronik perakendecisi MediaMarkt, yılın neredeyse tamamında teknolojiseverlerin ihtiyaçlarına yönelik çeşitli kategorilerde birbirinden farklı kampanyalar düzenliyor. Özellikle pandemi nedeniyle zamanının büyük bölümünü mutfakta geçirenler için yeni bir kampanya başlatan MediaMarkt Türkiye, mutfak eşyalarında indirimleri hayata geçirdi. CLUB üyelerine özel olarak sadece mediamarkt.com.tr’de geçerli olacak kampanya, 18 Nisan tarihine kadar devam edecek.

Mutfağın en büyük yardımcıları indirime giriyor
mediamarkt.com.tr’de başlayan kampanyada 200’e yakın ürün indirime girerken bunlar arasında mutfakta yemek pişirmeye yardımcı ürünler dikkat çekiyor. Bu kapsamda buharlı pişiricilerin fiyatları 530,1 TL ile 1799,1 TL arasında değişirken ekmek yapma makinelerinde indirime giren ürünlerin fiyatları 1259,1 TL ile 1979,1 TL aralığında bulunuyor. Mutfak robotlarında 494,1 TL ile 4409,1 TL fiyat aralığında ürünler sunan MediaMarkt, bunlara ek waffle makinelerinde, yoğurt ve peynir yapma makinelerinde, fritözlerde ve yumurta pişiriciler de indirimler düzenliyor.

Kampanyada birbirinden farklı markalardan seçili blender ve mikser setlerinde, doğrayıcılarda ve rondolarda, robotlarda, elektrikli ızgaralar, mangallar ve kıyma makinelerinde de indirimler gerçekleştirilecek.

Çay severlerin favori ürünleri indirimde
İster yemekten önce olsun ister sonra, MediaMarkt evde çay keyfinden ödün vermeyenler için çay makinelerinde de indirimler gerçekleştiriliyor. Buna göre MediaMarkt, birbirinden farklı markalara ait çay makinelerinde 269,1 TL’den başlayan ve 539,1 TL’ye kadar giden alternatifler sunuyor. Kampanyada su ısıtıcıları ise 107,1 TL ile 1349,1 TL aralığında bulunuyor.

Kahvaltıların vazgeçilmezi olan tostlar, aynı zamanda sıcak çayların da en güzel eşlikçilerinden. Bu kapsamda MediaMarkt, fiyatları 296,1 ile 1979,1 TL arasında değişen 7 farklı markanın tost makinelerinde indirim gerçekleştiriyor.

Katı meyve sıkacakları da indirime dahil
Farklı özelliklere sahip katı meyve sıkacaklarında da indirimler hayata geçiren MediaMarkt, bu ürünlerini indirimli olarak 539,1 TL ile 1799,1 TL fiyat aralığında sunuyor. Buna ek narenciye sıkacakları ise 89,1 TL ile 899,1 TL arasında değişiyor.

Mutfağın en gözde ürünlerinde indirimler gerçekleştiren MediaMarkt, 18 Nisan tarihine kadar sürdüreceği kampanyası kapsamında birçok üründe daha indirim fırsatı sunuyor.

Habere Ait Görseller



Mesaj GönderKAPAT
İşletmeye mesajınızı iletin.
İPTAL