• Geri dön

  • 330 Görüntülenme

  • 350 Haber

  • 17.084 İşletme görüntülenme


Geniş ürün yelpazesiyle teknolojiseverlere konforlu alışveriş keyfi sunan MediaMarkt, Anneler Günü hediye seçim sürecine yeni bir boyut kazandıran yapay zekâ destekli ‘Anne AI’ ile Martech Awards’ta ‘En İyi Chatbot Teknolojisi’ ödülünü kazandı.

Avrupa’nın açık ara bir numaralı elektronik perakendecisi MediaMarkt, müşteri deneyimini iyileştirmeye yönelik yenilikçi yaklaşımlarından biri olan ‘Anne AI’ ile Martech Awards’da ödül kazandı. MediaMarkt’ın ‘Anne AI’ projesi, pazarlama faaliyetlerinde kullanılan teknolojileri ve bu teknolojilerin yenilikçi ve etkin kullanılmasını ödüllendiren Martech Awards’ta ‘En İyi Chatbot Teknolojisi Ödülü’ne layık görüldü. MediaMarkt'ın müşteri deneyimini zenginleştirmeye yönelik projesi ‘Anne AI', perakende sektöründe yapay zekanın nasıl verimli kullanılabileceğinin harika bir örneğini verdi ve tüketicilere özel, ayrıcalıklı bir alışveriş tecrübesi sağladı.

'Anne AI', Anneler Günü için hediye seçimini teknolojik bir çözümle kolaylaştıran, yapay zekâ destekli öncü bir platform olarak dikkat çekti. Bu sistem, annelerin beklenti ve ihtiyaçlarını analiz ederek kullanıcılar için ideal hediyeyi seçme konusunda yardımcı oldu. GPT-4 teknolojisiyle çalışan bu platform, hediye seçiminde detaylı bir danışmanlık hizmeti verdi.

‘Anne AI’ projesi, MediaMarkt’ın teknolojiyi müşteri deneyimini iyileştirmek için nasıl başarılı bir şekilde kullandığını gösteriyor.

Habere Ait Görseller



Mesaj GönderKAPAT
İşletmeye mesajınızı iletin.
İPTAL