• Geri dön

  • 3.252 Görüntülenme

  • 341 Haber

  • 16.789 İşletme görüntülenme


MediaMarkt’ta Şahane Cuma Bu Akşam Burcu Esmersoy’la başlıyor!

Geçtiğimiz yıl gerçekleştirdiği indirimler ve etkinliklerle Şahane Cuma’ya damgasını vuran MediaMarkt, bu yıl da teknolojiseverler için hazırladığı sürprizlerle geceye damgasını vurmayı hedefliyor. Bu kapsamda Şahane Cuma’yı bir gün önceden yani bu akşamdan başlatarak Metropol İstanbul AVM’deki mağazasını Burcu Esmersoy’la ve teknolojiseverlerle birlikte açarak özel indirimleri önceden katılımcılara sunacak.

Avrupa’nın açık ara bir numaralı elektronik perakendecisi MediaMarkt, her yıl olduğu gibi bu yıl da en özel indirimlerin gerçekleştirildiği Şahane Cuma’ya özel bir etkinlik düzenliyor. Bu yıla özel olarak ünlü isim Burcu Esmersoy’la iş birliğine giden MediaMarkt Türkiye, bu kapsamda da Metropol İstanbul AVM’de yer alan mağazasında çok özel bir etkinlik gerçekleştirecek. Bu akşam gerçekleşecek etkinlikte ünlü isim Burcu Esmersoy, MediaMarkt mağazasında teknolojiseverlerle buluşacak. Böylece Şahane Cuma indirimleri Türkiye’deki tüm MediaMarkt mağazalarında bu akşamdan tüketiciye sunulacak.

Doya doya eğlencenin, indirimin ve sürprizlerin gerçekleşeceği MediaMarkt’ın Burcu Esmersoy’la Şahane Cuma etkinliği bu akşam Metropol İstanbul AVM, MediaMarkt mağazasında yapılacak. Etkinlik tüm katılımcılara açık olacak.

Geçtiğimiz yıl Şahane Cuma’ya MediaMarkt damga vurmuştu
MediaMarkt Türkiye, geçtiğimiz yıl ise Levent Merkez Mağazası’nda Didem Soydan ve Umut Eker’le Şahane Cuma’yı erken başlatmış, ikili mağazanın açılışını bekleyen yüzlerce teknolojiseverle birlikte patlamış mısır yiyip sahlep keyfi yapmıştı. Sevenleriyle bol bol fotoğraf çektiren ikili, elektronik severlerle indirimler ve ürünlerle ilgili de bol bol sohbet etmişti.

Habere Ait Görseller



Mesaj GönderKAPAT
İşletmeye mesajınızı iletin.
İPTAL