• Geri dön

  • 1.051 Görüntülenme

  • 350 Haber

  • 17.084 İşletme görüntülenme


Avrupa’nın açık ara bir numaralı elektronik perakendecisi MediaMarkt, TÜHİD tarafından düzenlenen 21. Altın Pusula Ödülleri Yarışması’nda, Uluslararası Proje/Kampanya Kategorisi’nde Altın Pusula ödülünü kazandı.

Geniş ürün yelpazesiyle teknolojiseverlere konforlu alışverişin keyfini sunan, Avrupa’nın açık ara bir numaralı elektronik perakendecisi MediaMarkt, Türkiye’de başlattığı ve uluslararası bir boyut kazanan girişimcilik projesi “MediaMarkt Startup Challenge” ile TÜHİD (Türkiye Halkla İlişkiler Derneği) tarafından gerçekleştirilen 21. Altın Pusula Ödülleri Yarışması’nda Uluslararası Proje/Kampanya Kategorisi’nde Altın Pusula ödülünü kazandı.

MediaMarkt Startup Challenge, geleceğin teknolojilerini kurgulayan şirketlerle, perakendeyi yeniden şekillendirecek girişimcileri bir araya getirmeyi hedefliyor. Özellikle “Perakende Satış Teknolojileri”, “Satış Sonrası Teknolojiler” “Kurumsal Dijitalleşme ile Çalışan Deneyimini Güçlendirme” ve “Sürdürülebilirlik ve Çevresel Etki Çözümleri” alanlarında, inovatif değişiklerle fark yaratan ve perakende dünyasını dönüştüren uygulamaların değerlendirileceği MediaMarkt Startup Challenge’ın 6’ncısı bu yıl Aralık ayında gerçekleştirilecek.

Habere Ait Görseller



Mesaj GönderKAPAT
İşletmeye mesajınızı iletin.
İPTAL