• Geri dön

  • 1.273 Görüntülenme

  • 350 Haber

  • 17.084 İşletme görüntülenme


MediaMarkt Türkiye'nin, 2019 yılında elektronik perakendeciliği sektöründe bir öncü olarak başlattığı sadakat programı olan MediaMarkt CLUB, 5 milyon üyeye ulaştı.

Geniş ürün yelpazesiyle teknolojiseverlere konforlu alışverişin keyfini sunan, Türkiye’nin en geniş satış alanına sahip elektronik perakendecisi MediaMarkt, bir yandan mağazalar açarak Türkiye’deki yatırımlarına devam ederken bir yandan da teknolojiseverler için hayata geçirdiği özel hizmetlerle ‘deneyim şampiyonu olma’ iddiasını sürdürüyor.

Bu kapsamda bundan 4 yıl önce Türkiye’de elektronik perakendeciliği sektöründe bir ilk olarak hayata geçirilen MediaMarkt CLUB, ülkenin en büyük sadakat programı konumunda bulunuyor. Sunulan cazip fırsatlarla hizmetlerin bir araya toplandığı MediaMarkt CLUB’ın bugün Türkiye’deki kullanıcı sayısı ise 5 milyona ulaştı.

Teknoloji tutkunları, MediaMarkt CLUB üyeliği ile mağazalardan mediamarkt.com.tr'ye, Çağrı Merkezi'nden mobil uygulamaya kadar her yerde bu ayrıcalıklı programdan faydalanabiliyor. Böylelikle, kendilerine özel indirimler ve hediye fırsatları gibi avantajları her zaman yanlarında taşıma imkanına sahip oluyorlar.

MediaMarkt CLUB’a üye olmak çok kolay
Avantajlarla dolu yepyeni bir dünyanın kapılarını açan MediaMarkt CLUB’a üye olmak ise oldukça kolay. Teknolojiseverler MediaMarkt CLUB’a tüm MediaMarkt mağazalarından veya mediamarkt.com.tr/CLUBuyelik adresine tıklayarak hızlıca üye olabilirler.

Habere Ait Görseller



Mesaj GönderKAPAT
İşletmeye mesajınızı iletin.
İPTAL