• Geri dön

  • 3.286 Görüntülenme

  • 349 Haber

  • 17.058 İşletme görüntülenme


MediaMarkt Türkiye Anneler Günü’nde TeknolojiyleBirlikteyiz diyor

Avrupa’nın açık ara 1 numaralı elektronik perakendecisi MediaMarkt, COVID-19 pandemisi nedeniyle Anneler Günü’nde tüketicilerin sevdikleriyle yan yana gelemese de göz göze, kalp kalbe, omuz omuza ve gönül gönüle olduğuna vurgu yaptığı yeni bir reklam filmi yayınladı. Görüntülü konuşmaların, videoların ve diğer tüm teknolojilerin insanları sevdiklerine bağladığı bugünlerde MediaMarkt Türkiye TeknolojiyleBirlikteyiz diyor.

Olağanüstü günlerden geçtiğimiz bugünlerde birçok insan sevdiklerinden uzak kalıyor, toplum sağlığını gözeterek evlerinden çıkmamaya gayret ediyor. İnsanların ailesiyle, arkadaşlarıyla görüşemediği bugünlerde en yakınlarımızdan bile uzak günler geçiyoruz. MediaMarkt Türkiye ise Anneler Günü’nün yaklaştığı bugünlerde bu konuya vurgu yaptığı yeni bir reklam filmi yayınladı.

Dijital platformlarda gösterime giren filmde Anneler Günü’nde insanların sevdikleriyle yan yana olamasa da görüntülü konuşmalarla ve videolarla; göz göze, kalp kalbe, omuz omuza ve gönül gönüle olduğuna vurgu yapılıyor. Aynı zamanda önceki yıllarda olduğu gibi tüketicilere Anneler Günü’nün sadece kendi annelerine ait olmadığını; teyze, hala, yenge, kayınvalide, anneanne, babaanne veya gelin gibi tüm annelere özel olduğuna dikkat çekilen reklam film, bu zorlu günlerde insanları bir arada tutan yeni söylemi “TeknolojiyleBirlikteyiz” ile sona eriyor.

Habere Ait Görseller



Mesaj GönderKAPAT
İşletmeye mesajınızı iletin.
İPTAL