• Geri dön

  • 3.289 Görüntülenme

  • 346 Haber

  • 16.999 İşletme görüntülenme


Yeni yılın yaklaşmasıyla birçok insan sevdiklerine hediye alma telaşına girerken MediaMarkt, “Hediye Bulucu” uygulamasıyla bu derde son veriyor. Ürün yelpazesinde bulunan yüz binlerce ürünle her yaştan ve her zevkten insana yılbaşı hediyesi bulan isteyen MediaMarkt, Hediye Bulucu ile 9 farklı kategoride alternatif ürünler sunuyor.

Büyük bir heyecanla beklenen yeni yıl öncesi Avrupa’nın açık ara bir numaralı teknoloji perakendecisi MediaMarkt, hayata geçirdiği Hediye Bulucu uygulamasıyla tüm teknolojiseverlerin hediye bulma telaşına son vermeyi planlıyor. Kulaklıklardan akıllı telefonlara, beyaz eşyalardan bilgisayarlara, hoparlörlere ve aksesuarlara kadar ürün yelpazesinde yüzbinlerce alternatif bulunduran MediaMarkt, mediamarkt.com.tr’de hizmet verdiği “Hediye Bulucu” ile 9 farklı kategoriden teknolojisevere hediye sunuyor. Buna göre; “Maceraperestlerin, Aksesuarsız Yapamayanların, Gamer’ların, Müzikseverlerin, Dizi ve Film Sevenlerin, Hamaratların, Teknolojiseverlerin, Sporcuların ve Bakımına Düşkünlerin en çok tercih ettiği hediyeler, bu uygulamayla tüketicilere sunuluyor.

Hediye Bulucu sayfasında bu kategorilere ek olarak en popüler, el yapımı, sevgiliye, kişiye özel, kadınlara ve erkeklere göre hediye ipuçları da bulunuyor. Yılbaşına sayılı günler kalmışken MediaMarkt ise bu uygulamayla büyük umutlarla beklenen yeni yıl öncesi sevdiklerine hediye almak isteyen herkesi “Hediye Bulucu”yu kullanmaya davet ediyor. MediaMarktın yılbaşında hediye seçmeyi ve almayı kolaylaştırmak için hazırladığı özel sayfaya buradan ulaşabilirsiniz.

Link: https://www.mediamarkt.com.tr/tr/shop/yilbasi-hediyeleri.html

Habere Ait Görseller



Mesaj GönderKAPAT
İşletmeye mesajınızı iletin.
İPTAL