• Geri dön

  • 3.142 Görüntülenme

  • 347 Haber

  • 17.001 İşletme görüntülenme


Apple iPhone SE 64 GB, MediaMarkt CLUB’a özel 4.599 TL

MediaMarkt’ın Kasım Fırsatları’nda iPhone SE sürprizi

Cep telefonunu değiştirmek için en avantajlı dönemi bekleyen teknolojiseverlere MediaMarkt Türkiye’den “Şahane Kasım” fırsatları kapsamında özel indirimler geliyor. Buna göre en popüler iPhone boyutuyla son derece güçlü işlemciyi bir araya getiren Apple iPhone SE, 23 Kasım tarihine kadar MediaMarkt CLUB’a özel 4.599 TL’den başlayan fiyatlarla satılacak.

Avrupa’nın açık ara bir numaralı elektronik perakendecisi MediaMarkt, akıllı telefonunu değiştirmek isteyen teknolojiseverleri sevindirecek bir kampanya hayata geçiriyor. Kasım ayı boyunca “Şahane Kasım” kampanyasıyla çeşitli indirimler sunan MediaMarkt Türkiye, bu sefer de 23 Kasım tarihine kadar sürdüreceği çok özel bir Apple iPhone SE kampanyası başlattı. Buna göre teknolojiseverlerin en çok tercihi ettiği modellerden olan ve aynı zamanda son derece güçlü bir işlemciyi barındıran iPhone SE’nin 64 GB modeli, MediaMarkt CLUB’a özel 4.599 TL’den satılıyor. “Şahane Kasım” fırsatları kapsamında 128 GB bellek kapasiteli modelin satış fiyatı 5049 TL’yken 256 GB’lik model ise 5599 TL’den satılıyor.

Tercihini daha büyük ekranlı ve daha güçlü modellerden yana kullanmak isteyenler için MediaMarkt’ın iPhone 11’e özel fırsatları da bulunuyor. “Şahane Kasım” fırsatları kapsamında iPhone 11 64 GB, MediaMarkt CLUB’a özel 7.299 TL’den teknolojiseverlerin beğenisine sunuluyor. Bununla birlikte 128 GB’lık model 7.949 TL’den, 256 GB’lık model ise 8.499 TL’den satılıyor. MediaMarkt’ın iPhone 11’e özel kampanyası 23 Kasım tarihinde son bulacak.

Türkiye’nin en geniş satış alanına sahip elektronik perakendecisi MediaMarkt, kasım ayının başından bu yana sürdürdüğü “Şahane Kasım” fırsatlarını ay boyunca çeşitlendirerek, farklı ürünleri de dahil ederek sürdürecek.

Habere Ait Görseller



Mesaj GönderKAPAT
İşletmeye mesajınızı iletin.
İPTAL