• Geri dön

  • 2.993 Görüntülenme

  • 341 Haber

  • 16.790 İşletme görüntülenme


MediaMarkt Türkiye’nin teknolojiseverlere hediye çekleri ve özel indirimler sunduğu MediaMarkt CLUB bugün 2 milyon üyeye ulaştı. MediaMarkt’ın Türkiye’de bir sadakat programı olarak 2019 yılında hayata geçirdiği MediaMarkt CLUB’la hedefi daha fazla kullanıcıya ulaşıp fırsatlardan yararlandırmak

Bugün Türkiye’nin en geniş satış alanına sahip elektronik perakendecisi MediaMarkt, bir yandan mağazalar açarak Türkiye’deki yatırımlarını sürdürürken bir yandan da teknolojiseverler için hayata geçirdiği özel hizmetlerle “en iyi deneyimi sunma” iddiasını kuvvetlendiriyor. Bu kapsamda bundan 3 yıl önce hayata geçirilen ve sunulan cazip fırsatlarla hizmetlerin bir araya toplandığı sadakat programı MediaMarkt CLUB, bugün Türkiye’de 2 milyon kullanıcıya ulaştı. Elektronik perakendeciliği sektöründe Türkiye’nin ilk programı olan MediaMarkt CLUB, bugün yine aynı alanda ülkenin en büyük programı konumunda bulunuyor. MediaMarkt Türkiye’nin hedefi ise bu çıtayı daha da yukarıya taşımak.

MediaMarkt CLUB’ı mağazalardan mediamarkt.com.tr’ye, Çağrı Merkezi’nden mobil uygulamaya kadar MediaMarkt’ın olduğu her yerde kullanabilen teknolojiseverler, bu sayede kendilerine özel indirimlerden ve hediye fırsatlarından yararlanabiliyor.

Bunların arasında ise doğum gününe özel indirimler, Aldıkça Kazan gibi 3, 6, 9 veya 12’nci alışverişe özel indirim ve hediye fırsatları da bulunuyor. Yapılan alışveriş tutarına bağlı olarak değişkenlik gösteren indirim ve hediye çeki tablosu ise şöyle:

3’üncü alışveriş: 20 TL indirim kuponu, 30 TL indirim kuponu, kablolu kulaklık, kablosuz kulaklık
6’ncı alışveriş: 25 TL indirim kuponu, USB bellek, 60 TL indirim kuponu, 120 TL indirim kuponu
9’uncu alışveriş: 30 TL indirim kuponu, Mouse, USB bellek, 120 TL indirim kuponu
12’nci alışveriş: 35 TL indirim kuponu, 45 TL indirim kuponu, 60 TL indirim kuponu, şarjlı diş fırçası.

MediaMarkt, tüm bu fırsatlarına ek olarak her yıl CLUB Günleri düzenleyerek sadece CLUB’lılara özel fırsat günleri de düzenliyor.

3 yılda rakamlarla MediaMarkt CLUB

Üyeler bugüne kadar 200 binden fazla kez CLUB avantajından yararlanarak indirimli alışveriş yaptı.
100 bin kez CLUB faydası kullanıldı. (Hoşgeldin kuponu, doğum günü hediyesi, aldıkça kazan)
1.5 milyon fatura dijital olarak saklandı.

MediaMarkt CLUB’a üye olmak çok kolay

Avantajlarla dolu yepyeni bir dünyanın kapılarını açan MediaMarkt CLUB’a üye olmak ise oldukça kolay. Teknolojiseverler MediaMarkt CLUB’a tüm MediaMarkt mağazalarından veya mediamarkt.com.tr/CLUBuyelik‘e tıklayarak hızlıca üye olabilirler.

Habere Ait Görseller



Mesaj GönderKAPAT
İşletmeye mesajınızı iletin.
İPTAL