• Geri dön

  • 3.378 Görüntülenme

  • 348 Haber

  • 17.042 İşletme görüntülenme


Sevgililer Günü’nün kahramanı akıllı telefonlar oldu

Önemli kampanya dönemleri ve özel günler sonrası Türkiye’deki teknolojiseverlerin hediye tercihlerini açıklayan MediaMarkt Türkiye, 14 Şubat Sevgililer Günü sonrası çiftlerin en çok tercih ettiği hediyeleri açıkladı. Buna göre çiftlerin ilk tercihi akıllı telefondan yana oldu.

Avrupa’nın açık ara bir numaralı elektronik perakendecisi MediaMarkt, 14 Şubat Sevgililer Günü için hayata geçirdiği kampanyalarını yaklaşık 2 hafta önce başlatmış, sevdiğine son teknoloji hediye almak isteyenlere özel avantajlı indirimler ve hediyeler sunmuştu. Özellikle de 14 Şubat tarihi yaklaştıkça “Aşık Olunacak Hediyeler” adıyla sunduğu kampanyasında bulunan ürünlere her geçen gün bir yenisini eklemiş, teknolojiseverlere bol ürün ve indirim fırsatı vermişti.

Özel günlerin ve kampanya dönemlerinin ardından Türkiye’deki teknolojiseverlerin en çok hangi ürünleri tercih ettiğini açıklayan MediaMarkt Türkiye, 14 Şubat Sevgililer Günü sonrası da teknolojisever çiftlerin en çok hangi hediyeyi aldığına yönelik verilerini açıkladı.

Buna göre tüketicilerin en çok tercih ettiği ürün kategorisi akıllı telefonlar oldu. Aynı zamanda MediaMarkt’ın da kampanyalarında en çok indirim gerçekleştirdiği kategorilerden olan ve “Aşık Olunacak Hediyeler” kampanyasında da seçili akıllı telefonu alan teknolojiseverlere şarjlı diş fırçası hediye eden MediaMarkt, bir kez daha tüketicilerin beklentilerine yönelik bir ürün sunmuş oldu.

Sevgililer baş başa film gecesini değil, oyunu tercih etti!
Listede akıllı telefonların ardından gelen kategori, MediaMarkt’ın hediye bulucusunda da yer alan “Oyuncu” sevgililerin favorisi dizüstü bilgisayarlar oldu. MediaMarkt’ın kampanyasında en çok satılan ürünler arasına son sıradan giren kategori ise hem baş başa geçirilen romantik film gecelerine ev sahipliği yapan hem de arkadaşlarla bir araya gelinen günlerin başrol oyuncusu olan televizyonlar oldu.

Habere Ait Görseller



Mesaj GönderKAPAT
İşletmeye mesajınızı iletin.
İPTAL