• Geri dön

  • 1.072 Görüntülenme

  • 350 Haber

  • 17.086 İşletme görüntülenme


Avrupa’nın açık ara bir numaralı elektronik perakendecisi MediaMarkt perakendecilik anlayışını değiştirecek, tamamen deneyim odaklı yeni konsept mağazası Tech Arena’yı 29 Ekim’de İstanbul Beylikdüzü’nde bulunan Marmara Park AVM’de açıyor.

Geniş ürün yelpazesiyle teknolojiseverlere konforlu alışverişin keyfini sunan MediaMarkt, Cumhuriyet’in 100. Yılı’nda Türkiye’deki tamamen deneyim odaklı yeni konsept mağazasını açıyor. 29 Ekim’de açılışı yapılarak tüketicilerle buluşacak olan mağaza, MediaMarkt’ın Türkiye’deki ilk Tech Arena konsept mağazası olacak.

Markaların ve Teknolojinin Evi olarak konumlandırılan bu yeni konsept, tüketiciler ve markalar arasında bir köprü görevi üstlenerek her iki tarafa da eşsiz bir deneyim sağlayacak. 6500 m2’lik alanıyla 19 farklı ünlü markanın butikleri ve satış alanındaki mini deneyim alanları ile en yeni teknolojileri ziyaretçiler ile buluşturacak olan mağaza, tüketicilere eşsiz bir atmosferde teknoloji trendlerine dokunarak ürünleri doğrudan deneyimleme imkanı sunacak.

Dünyadaki 7’nci, Türkiye’deki ilk konsept mağazasını açacak olan MediaMarkt, Tech Arena mağazası ile odak noktasına müşteri deneyimini alarak tüketicilere benzersiz bir alışveriş deneyimi sunmayı hedefliyor.

Habere Ait Görseller



Mesaj GönderKAPAT
İşletmeye mesajınızı iletin.
İPTAL