• Geri dön

  • 796 Görüntülenme

  • 350 Haber

  • 17.086 İşletme görüntülenme


Yeni yılın heyecanını, kişiye özel hediye seçimleriyle taçlandırmak isteyenler için MediaMarkt’ın hayata geçirdiği "Yeni Yıl Hediye AI" teknolojisi, tüketicilerin hediye seçim sürecini kolaylaştırarak, kişiselleştirilmiş ve anlamlı hediye alternatifleri sunmayı amaçlıyor.

Geniş ürün yelpazesiyle teknolojiseverlere konforlu alışverişin keyfini sunan, Avrupa’nın açık ara bir numaralı elektronik perakendecisi MediaMarkt, "Anne AI" projesinin ardından yeni yılda tüketicilerin hediye seçim sürecini kolaylaştırmak için "Yeni Yıl Hediye AI" projesini başlatıyor. "Yeni Yıl Hediye AI", MediaMarkt'ın geniş ürün gamını derinlemesine analiz ederek, tüketicilerin bireysel tercihleri ve ihtiyaçlarına göre en uygun hediyeleri öneriyor. Yapay zeka teknolojisi sayesinde, tüketiciler hızlı ve etkili bir şekilde, sevdiklerinin beğenisine uygun hediyeleri bulabiliyor.

Yeni yılın coşkusunu ve yeni başlangıçları vurgulayan bu yenilikçi asistan, proje özelinde oluşturulan "yeni yıl insanı" personasına uygun şekilde hareket ederek, yeni seneye başlarken tüketicilerin ihtiyaçlarını anlama ve onları doğru hediye için yönlendirmeyi amaçlıyor. Bu proje, MediaMarkt'ın müşteri deneyimini geliştirme ve teknolojiyi etkin bir şekilde kullanma konusundaki sürekli çabalarının bir parçası olarak ön plana çıkıyor.

"Yeni Yıl Hediye AI", hem MediaMarkt'ın yenilikçi ve öncü yaklaşımını, hem de teknolojinin alışveriş deneyimlerini nasıl dönüştürebileceğini ortaya koyuyor.

Habere Ait Görseller



Mesaj GönderKAPAT
İşletmeye mesajınızı iletin.
İPTAL