• Geri dön

  • 3.460 Görüntülenme

  • 346 Haber

  • 16.998 İşletme görüntülenme


COVID-19 pandemisi nedeniyle ülkece evlerden çıkmadığımız bugünlerde, yapılan araştırmalara göre en çok küçük ev aletlerine talep oluyor. Vatandaşların bu talebinden yola çıkan MediaMarkt, başlattığı kampanya ile seçili beyaz eşyalarda, ankastrelerde, hem ev hem de kişisel bakım aletlerinde ve elektrikli süpürgelerde yüzde 50’ye varan indirim sağlıyor. mediamarkt.com.tr üzerinden geçerli olacak kampanya 20 Nisan Pazartesi gününe kadar devam edecek.

Dünyanın birçok ülkesinde olduğu gibi Türkiye’de de görülen COVID-19 pandemisi nedeniyle insanların büyük çoğunluğu temel ihtiyaçlarını evlerinden gideriyor, evlerinden çalışıyor ve yemeklerini de evlerinde yapıyor. Tüm vatandaşların sokağa çıkmamak için gayret gösterdiği bugünlerde yapılan araştırmalara göre bazı ürünlere artan talep dikkat çekiyor. Elektrikli mutfak ve ev aletleri de bunların başında geliyor. Avrupa’nın açık ara 1 numaralı elektronik perakendecisi MediaMarkt ise vatandaşların bu ürünlere olan talebini dikkate alarak yepyeni bir kampanya başlatıyor. Buna göre seçili beyaz eşyalarda, ankastrelerde, hem ev hem de kişisel bakım aletlerinde ve elektrikli süpürgelerde yüzde 50’ye varan indirimler uygulanacak.

mediamarkt.com.tr’de geçerli olacak ve 20 Nisan tarihine kadar devam edecek kampanya kapsamında indirime giren ürünler arasında toz torbalı, torbasız ve dik elektrikli süpürgeler, tost, kahve ve çay makineleri, blender setleri, dikiş makineleri, ütüler, saç kurutma cihazları ve saç düzleştiriciler, mini fırınlar ve hatta klimalar bulunuyor. İndirime giren beyaz eşyalar arasında ise buzdolabı, çamaşır, kurutma ve bulaşık makineleri, ocak, fırın ve mikrodalga fırın gibi seçenekler var. Bunlara ek olarak davlumbaz, ocak ve fırın gibi ürünlerden oluşan ankastre setleri de indirime giren ürünler arasında yer alıyor.

Habere Ait Görseller



Mesaj GönderKAPAT
İşletmeye mesajınızı iletin.
İPTAL