• Geri dön

  • 898 Görüntülenme

  • 350 Haber

  • 17.085 İşletme görüntülenme


MediaMarkt, 'Anne AI’ ile Felis Ödülü Kazandı!

Geniş ürün yelpazesiyle teknolojiseverlere konforlu alışverişin keyfini sunan MediaMarkt, Anneler Günü hediye seçim sürecine yeni bir boyut kazandıran yapay zeka uygulaması “Anne AI” ile Felis Ödülü kazandı.

Avrupa’nın açık ara bir numaralı elektronik perakendecisi MediaMarkt, müşteri deneyimini iyileştirmeye yönelik yenilikçi yaklaşımlarından biri olan “Anne AI” ile "Mesajlaşma" kategorisinde Felis Ödülü'ne layık görüldü. MediaMarkt'ın sektördeki inovatif ve kullanıcı odaklı stratejilerinin bir yansıması niteliğinde olan ‘Anne AI’, perakende alanında yapay zekanın etkili kullanımının mükemmel bir örneğini sergileyerek, müşterilere kişiselleştirilmiş ve verimli bir alışveriş deneyimi sunma potansiyelini ortaya koyuyor.

'Anne AI', Anneler Günü hediye seçim sürecini teknolojiyle dönüştüren, öncü bir yapay zeka uygulaması olarak öne çıktı. Bu platform, annelerin ihtiyaç ve beklentilerini anlayarak, kullanıcılara en uygun hediyeyi bulmada etkin bir rol oynadı. GPT-4 tabanlı bu sistem, kullanıcıların hediye seçim sürecinde derinlemesine bir rehberlik ve danışmanlık sağladı.

Anne AI projesi MediaMarkt’ın müşteri deneyimini zenginleştirme ve teknolojiyi etkili bir şekilde kullanma konusundaki başarısını gözler önüne seriyor.

Habere Ait Görseller



Mesaj GönderKAPAT
İşletmeye mesajınızı iletin.
İPTAL