• Geri dön

  • 1.713 Görüntülenme

  • 186 Haber

  • 113 İşletme görüntülenme


BİRBİRİNDEN FARKLI TASARIM ÜRÜNLERİ BAZAAR BİLKENT YILBAŞI KÖYÜ'NDE
Bilkent Center, yeni yıl renkli etkinliklerle kutluyor. Bazaar Bilkent Yılbaşı Köyü'ndeyer alan bağımsız var özel ve el emeği ürünler, yeni yıllarınız sevdiklerine alternatif hediye arayanlarıniz bekliyor.

Yenilenen bölümü ile dikkat çeken Bilkent Center, 2019'u rengarenk etkinliğiyla yaptı. Bilkent Merkezi, yeni yıl fırsat ölçü ve tasarım ürünlerden yeni yıl süslerine, yıllara ve yeni yıllara kazandıracak bir alışveriş yaşatıyor.

BAŞKENTİN HAVASI DEĞİŞİYOR
Bilkent Center'da yeni yıl heyecanı başladı. 30 Aralık tarihine kadar açık Çarşı BilkentYılbaşı Köyü, bilgiçilere yeni yılın coşkusunu yaşatacak. El sanatları ürünleri, özgün ve şık tasarımlar, yeni ve geleneksel tasarımlar ve atölyelerin yer aldığı Çarşı Bilkent Yılbaşı Köyü, Başkent'in havasında değiştirecek. Yeni yıl için geriye sayım başlarken, Bilkent Merkezi'nde bir dünya duygusuyla yılbaşı dekoru ile adeta bir şenlik de sunar.

YILBAŞI KAMPANYASINDA SÜRPRIZ HEDIYELER
Seçkin markaları, cafe ve restoranlarındaki lezzetleriyle ziyaretçilerine farklı bir alışveriş ve yaşam alanı sunan Bilkent Center’da 3 Aralık 2018- 11 Ocak 2019 tarihleri arasında gerçekleşen yılbaşı kampanyası devam ediyor. Herkesin kazandığı kampanya kapsamında ziyaretçiler tek seferde yapılacak 175 TL ve üzeri alışverişe sürpriz hediyeler kazanıyor.

Habere Ait Görseller



Mesaj GönderKAPAT
İşletmeye mesajınızı iletin.
İPTAL