• Geri dön

  • 1.482 Görüntülenme

  • 186 Haber

  • 113 İşletme görüntülenme


Merakla beklenen kampanya günlerinde harcadıkça kazanmak isteyenler Tepe Nautilus’a geliyor. Tepe Nautilus Mobil Uygulama üzerinden 23- 28 Kasım tarihlerinde, aynı gün içinde en fazla iki fiş & faturada 500 TL ve üzeri alışveriş yapan ziyaretçiler, 100 TL yüklü Tepe Nautilus Card’ın sahibi oluyor.

Bilkent Holding’in önde gelen şirketlerinden Tepe Emlak Yatırım yönetiminde olan Tepe Nautilus, alışveriş severlerin merakla beklediği kampanyaları kolay kullanıma sahip mobil uygulamasıyla daha da kazançlı bir hale getiriyor.

23- 28 Kasım tarihleri arasında Tepe Nautilus Mobil kullanan ziyaretçiler yaptıkları her alışverişte kazanmaya devam ediyor. Tepe Nautilus Mobil Uygulaması ile kampanyalara katılımda sıra bekleme dönemine son veren Tepe Nautilus, aynı gün içinde en fazla iki fiş & faturada 500 TL ve üzeri alışveriş yapan ziyaretçilere 100 TL yüklü Tepe Nautilus Card hediye ediyor.

Kampanyaya katılım için ziyaretçilerin tek yapması gereken ise fiş ya da faturalarının fotoğrafını çekip sisteme yüklemek. Kayıt işlemini tamamlayan ziyaretçiler Tepe Nautilus’taki kampanya masasından 12:00-20:00 saatleri arasında hediye 100 TL yüklü Tepe Nautilus kartını alarak, kazandıkları tutarı seçili mağazalarda anında harcayabiliyor.

Kazançlı ve kolay alışveriş deneyimi için Tepe Nautilus Mobil Uygulamasını, Google Play ve App Store ‘dan indirebilir, kampanyaları takip edebilirsiniz. Stoklarla sınırlı olan kampanya şartları hakkında daha detaylı bilgi için www.tepenautilus.com adresini ziyaret edebilir ya da Tepe Nautilus Danışma bankosu ve kampanya masasından bilgi alabilirsiniz.

Habere Ait Görseller



Mesaj GönderKAPAT
İşletmeye mesajınızı iletin.
İPTAL