• Geri dön

  • 360 Görüntülenme

  • 186 Haber

  • 113 İşletme görüntülenme


Kahve severlerin buluşma noktası olan Ankara Coffee Festival, Kolpa’dan sonra ikinci gününde eğlenceli ve aşk kokan şarkıları ile Cem Belevi’yi ağırlayacak.

Media Markt’ın ana sponsorluğu ve Bilkent Center’ın mekan sponsorluğunda Başkentlilerle buluşacak olan Ankara Coffee Festival 3 gün boyunca kahve severleri ağırlayacak. Atölyeler, seminerler, farklı aktivite alanlarında yeni deneyimler ve sevilen müzisyenlerin konserlerinin olacağı festival 22 Eylül’de başlıyor. Festivalin ikinci günüde ilk gün gibi dolu dolu bir programa ev sahipliği yapıyor.

Kağan Giritli ile Cafissimo Oyun Arkadaşın: Evinin Baristası Ol, Taner Cankut Yıldırım ile ‘Nescafe Xpress ile Modunu Yükselten Mocktailler’, Shigeji Nakatsukat ile Cafec-Osmotic Flow, Kağan Giritli ile Tchibo Coffee Passion, Ayşegül Talu ile Kahve Yanı Pratik Atıştırmalıklar gibi katılımcılara pek çok workshopa katılma imkanı sunacak olan festivalde birbirinden özel söyleşilerde sizleri bekliyor olacak.

İtalya ve Yunanistan'dan çok sayıda konuşmacının, farklı etkinlikler ve seminerlerinde kahve severlerle buluşacağı festivalde, Peru, Endonezya, Guetemala, Vietnam ve Rusya'dan kahve firmaları da olacak.

İkinci günün konuğu Cem Belevi

Onlarca müzisyenin vereceği konserler ile Ankara Coffee Festival katılımcılara kahve ve müzik keyfini bir arada sunacak. Festivalin 23 Eylül’de ikinci gün konuğu Cem Belevi olacak. ‘Sor’, ‘Aç Kollarını’, ‘Alışamıyorum’ gibi şarkılarını sevenleri ile buluşturacak olan yakışıklı şarkıcı unutulmaz sahne performanslarıyla güne renk katacak. İkinci günün diğer konser programları ise şu şekilde;

Dj Set: Gerçek Dorman, Projectiles, Balos Banda, Aunties, Rain Lab, Pandemi…

Biletler dsmbilet.com ve biletino’da satışa sunuluyor.

Tarih: 22-23-24 Eylül

Yer: Bilkent Center Açık Otopark

Habere Ait Görseller



Mesaj GönderKAPAT
İşletmeye mesajınızı iletin.
İPTAL