• Geri dön

  • 390 Görüntülenme

  • 186 Haber

  • 113 İşletme görüntülenme


Kahve severlerin buluşma noktası olan Ankara Coffee Festival, Kolpa ve Cem Belevi’den sonra son gününde kendine has tarzı ile dikkatleri üzerine çeken Bedük’ü ağırlayacak.

Media Markt’ın ana sponsorluğu ve Bilkent Center’ın mekan sponsorluğunda Başkentlilerle buluşacak olan Ankara Coffee Festival 3 gün boyunca kahve severleri ağırlayacak. Atölyeler, seminerler, farklı aktivite alanlarında yeni deneyimler ve sevilen müzisyenlerin konserlerinin olacağı festival 22 Eylül’de başlıyor. Festivalin son günüde ilk iki günde olduğu gibi dolu dolu bir programa ev sahipliği yapıyor.

Cankut Yıldırım ile ‘Nescafe ile Lezzetli Mocktailler, Mert Tüzün ile Kahvenin Tadlarını Algılayabilmek ve Koku Duyusu Üzerine Deneysel Bir Workshop gibi katılımcılara pek çok workshopa katılma imkânı sunacak olan festivalde birbirinden özel söyleşilerde sizleri bekliyor olacak.

İtalya ve Yunanistan'dan çok sayıda konuşmacının, farklı etkinlikler ve seminerlerinde kahve severlerle buluşacağı festivalde, Peru, Endonezya, Guetemala, Vietnam ve Rusya'dan kahve firmaları da olacak.

Son günün konuğu Bedük

Onlarca müzisyenin vereceği konserler ile Ankara Coffee Festival katılımcılara kahve ve müzik keyfini bir arada sunacak. Festivalin Kolpa ve Cem Belevi’den sonra 24 Eylül’deki kapanış konuğu ise kendine has tarzı ile dikkatleri üzerine çeken Bedük olacak. Elektronik müziği canlı enstrümanlarla sahneye taşıyan Bedük ‘Koyver Kendini’ ‘Rock 'n' Roll Queen’ ‘Ful Animasyon’ ‘Salla Beni Güzel' gibi şarkılarını sevenleri ile buluşturacak olan şarkıcı unutulmaz sahne performanslarıyla güne renk katacak. Üçüncü günün diğer konser programları ise şu şekilde;

Dj Set: Ledi Cannit, Stars Like Dust, De Lejos, Music Maker, Deniz Tekin, Kamufle Band

Biletler dsmbilet.com ve biletino’da satışa sunuluyor.

Tarih: 22-23-24 Eylül

Yer: Bilkent Center Açık Otopark

Habere Ait Görseller



Mesaj GönderKAPAT
İşletmeye mesajınızı iletin.
İPTAL