• Geri dön

  • 1.458 Görüntülenme

  • 186 Haber

  • 113 İşletme görüntülenme


Lokasyonu ve mimarisi ile eşsiz bir alışveriş deneyimi sunan Bilkent Center, hediye kampanyaları ile ziyaretçilerinin yüzünü güldürüyor.

Ücretsiz olarak indirilebilecek mobil aplikasyon hizmeti ile ziyaretçilerine sınırsız konfor alanı sağlayan Bilkent Center, 24 Mayıs - 4 Haziran tarihleri arasında düzenlediği hediye çeki kampanyasıyla harcadıkça kazandırmaya devam ediyor.

4 Haziran’a kadar sürecek kampanyada aynı gün içinde 250 TL ve üzeri alışveriş yapan Bilkent Center ziyaretçileri, 50 TL, 75 TL ve 100 TL değerinde hediye çeklerine anında sahip oluyor. Mobil aplikasyon sayesinde sıra beklemeden kampanya katılım imkânı da sunan Bilkent Center, alışveriş tutkunlarını sürprizlerle buluşturuyor.

Bilkent Center’ın renkli ve heyecan dolu dünyasını yakından takip etmek isteyen herkes, Play Store ve App Store’dan indirilebilen mobil aplikasyon ile fırsatlardan yararlanabiliyor. Stoklarla sınırlı olan kampanya şartları hakkında daha detaylı bilgi için www.bilkentcenter.com.tr adresini ziyaret edebilir ya da Bilkent Center kampanya masasından bilgi alabilirsiniz.

Habere Ait Görseller



Mesaj GönderKAPAT
İşletmeye mesajınızı iletin.
İPTAL