• Geri dön

  • 1.718 Görüntülenme

  • 186 Haber

  • 113 İşletme görüntülenme


AKADEMİSYEN ANNE BİLKENT CENTER’A GELİYOR
Bilkent Center, çocuk gelişimi ile ilgili yaptığı paylaşımlarla sosyal medyada büyük ilgi gören Doç. Dr. Saniye Bencik Kangal’ı ağırlayacak. 1 milyona yakın takipçisi bulunan Akademisyen Anne hesabından yaptığı paylaşımlarla dikkat çeken Kangal, düzenlenecek söyleşide annelik ve çocuk gelişimi üzerine bilgiler verecek.

Bu yıl 20. yılını kutlayan Bilkent Center, birbirinden farklı etkinliklerle ziyaretçilerine keyifli anlar yaşatmaya devam ediyor.16 Mart Cumartesi günü saat 15.00’da gerçekleşecek etkinlikte Hacettepe Üniversitesi Öğretim Üyesi Doç. Dr. Saniye Bencik Kangal, hem takipçilerinin sorularını cevaplayacak hem de kitaplarını okuyucuları için imzalayacak.

ANNELERE REHBER OLACAK

‘Akademisyenanne’ instagram hesabında bilgilerini deneyimleriyle harmanlayarak anneler ve anne adayları için paylaşımda bulunan, ayrıca normal gelişim gösteren ve üstün yetenekli çocukların ailelerine ve eğitimcilere yönelik teorik ve pratik çalışmalar yürüten, halen Sağlık Bilimleri Fakültesi Çocuk Gelişimi Bölümünde yardımcı doçent olarak görev yapan Saniye Bencik Kangal, kitaplarını ise sevenleri için imzalayacak.

Habere Ait Görseller



Mesaj GönderKAPAT
İşletmeye mesajınızı iletin.
İPTAL