• Geri dön

  • 316 Görüntülenme

  • 186 Haber

  • 113 İşletme görüntülenme


22-23-24 Eylül tarihlerinde Bilkent Center’da gerçekleşen Ankara Coffee Festival, binlerce kahve tutkununun katılımı, canlı konserler, 20’den fazla seminer ve workshop ile sona erdi.

Media Markt’ın ana sponsorluğu ve Bilkent Center’ın mekan sponsorluğunda Başkentlilerle buluşan Ankara Coffee Festival, birbirinden farklı, kaliteli kahve çeşitleri, keyifli workshopları, eğlenceli etkinlikleri ve konserleri ile 7. kez Bilkent Center’da kahve severler ile buluştu. Kolpa, Cem Belevi ve Bedük gibi milyonların beğenisini kazanan isimlerin şarkıları ile coşturduğu festivalde eğlence dolu anlar yaşandı.

Yoğun ilgi gören festivalin son gününde Bilkent Center’ın 25. Yılına özel sahnede pasta kesimi ve kutlaması da gerçekleşti. Pasta kesimi öncesi konuşan Bilkent Center AVM Müdürü Esat Aydın şunları söyledi: “Bu yıl bizler için büyük önem taşıyor. Cumhuriyet’in 100. Bilkent Center’ın 25. yılını kutlayacağımız bu günlerde Ankara Kahve Festivali’ni bir kez daha Başkentliler ile buluşturduk. Sanata ve sanatçıya ziyaretçilerimizin sosyal ihtiyaçlarına değer vererek bu günlere geldik. Bu vesile ile başta siz değerli ziyaretçilerimize, DSM ekibine, tüm iş ortaklarımıza, teknik-temizlik ve güvenlik arkadaşlarıma, Bilkent Center ailemize ve yönetim ekibimize teşekkür ediyoruz. Üç gün boyunca kahve tutkunlarını ağırladığımız böylesine büyük ve keyifli bir organizasyona 7. kez ev sahipliği yapmanın gurur ve mutluluğunu yaşadık. Çok büyük emekler ile hazırlanan stantlar, alanında uzman ve tanınmış kişilerle gerçekleştirilen keyifli workshoplar, içerikler ile renkli bir atmosferde unutulmaz anlara tanık olduk. Binlerce insanı ağırladığımız bu üç günde bizleri yalnız bırakmayan ziyaretçilerimize teşekkür ediyoruz” dedi.

Kahve festivalinin son gününe Bedük damgası

Son gününde; Taner Cankut Yıldırım ile ‘Nescafe ile Lezzetli Mocktailler’, Atilla Narin-Koray Erdoğdu ile Türk Kahvesi Atlası,İmza Günü-Geleneksel ve Modern Türk Kahvesinin Tat ve Demleme Farkları, Mert Tüzün ile Kahvenin Tadlarını Algılayabilmek ve Koku Duyusu Üzerine Deneysel Bir Workshop ve Kahveci Müco ile Türk Kahvesi Üzerine Farklı Reçeteler Deneyimle! Uygulamalı Olarak Melamet, Yandırma, Soğuk Salep Yapımı ve Tadımı gibi katılımcılar pek çok workshopa katılma imkanı buldu. Katılımcılara kahve ve müzik keyfini bir arada sunan Ankara Coffee Festival’in Kolpa ve Cem Belevi’den sonraki kapanış konuğu ise Bedük oldu. Kendine has tarzı ile dikkatleri üzerine çeken Bedük sevilen şarkılarını katılımcılar ile hep bir ağızdan seslendirdi.

Habere Ait Görseller



Mesaj GönderKAPAT
İşletmeye mesajınızı iletin.
İPTAL