• Geri dön

  • 415 Görüntülenme

  • 186 Haber

  • 113 İşletme görüntülenme


Kahve severleri, geçmiş ve günümüzün yeni nesil lezzetleri ile buluşturacak olan Ankara Coffee Festival, Bilkent Center’da kapılarını açıyor.

Ankara Coffee Festival, 22-23-24 Eylül’de 7. Kez Bilkent Center’da kahve severlerle buluşuyor. Media Markt’ın ana sponsorluğu ve Bilkent Center’ın mekan sponsorluğunda Başkentlilerle buluşacak olan Ankara Coffee Festival’de atölyeler, seminerler, farklı aktivite alanlarında yeni deneyimler ve sevilen müzisyenlerin konserleri yer alacak. İtalya ve Yunanistan'dan çok sayıda konuşmacının, farklı etkinlikler ve seminerlerinde kahve severlerle buluşacağı festivalde, Peru, Endonezya, Guetemala, Vietnam ve Rusya'dan kahve firmaları da olacak.

Kahve ve müzik dolu 3 gün

Onlarca müzisyenin vereceği konserler ile Ankara Coffee Festival katılımcılara kahve ve müzik keyfini bir arada sunacak. Festivalin 22 Eylül’de ilk gün konuğu Kolpa olacak. ‘Gurur Benim Neyime’ ve ‘Nasıl Öğrendin Unutmayı’ gibi şarkılarını sevenleri ile buluşturacak olan grup sahneyi ikinci günde pop müziğin sevilen ismi Cem Belevi’ye bırakacak. 24 Eylül günü son bulacak festivalin son gün konuğu ise kendine has tarzı ile dikkatleri üzerine çeken Bedük.

25. yıla yakışır festivaller

Bilkent Center’ın 25. Yılına özel birbirinden renkli etkinliklere ev sahipliği yapacaklarının müjdesini veren ve ziyaretçilerine keyifli anlar yaşatacak olan Ankara Coffee Festival hakkında konuşan Bilkent Center AVM Müdürü Esat Aydın “Bu yıl bizler için büyük önem taşıyor. 25. yılımızı kutlayacağımız bu günlerde Ankara Kahve Festivali’ni bir kez daha Başkentliler ile buluşturacağımız için gurur ve mutluluk içerisindeyiz. Kahve tutkunlarını ağırladığımız böylesine büyük ve keyifli bir organizasyona 7. kez ev sahipliği yapacağız. Ziyaretçilerimizi harika konserler, birbirinden farklı deneyim alanları ve en önemlisi nitelikli kahve ile buluşmak için Bilkent Center’a davet ediyoruz” dedi.

Bilkent Center olarak, sahip oldukları birçok mimari özellikle ilk günden bu yana ziyaretçilerine keyifli, konforlu ve güvenli bir alışveriş deneyimi sunduklarını da ifade eden Esat Aydın “Cumhuriyetin 100. yılına ve Bilkent Center’ın 25. yılına yakışır projeleri Başkentliler ile buluşturmaya devam edeceğiz. Yıl içinde planlayacağımız etkinlikler, festivaller ve sürprizler ile 2024 yılında da Bilkent Center’da her yaşa ve kendinize uygun bir etkinlik mutlaka bulacaksınız.” diyerek sözlerini noktaladı.

Biletler dsmbilet.com ve biletino’da satışa sunuluyor.

Tarih: 22-23-24 Eylül

Yer: Bilkent Center Açık Otopark

Habere Ait Görseller



Mesaj GönderKAPAT
İşletmeye mesajınızı iletin.
İPTAL