• Geri dön

  • 1.826 Görüntülenme

  • 186 Haber

  • 113 İşletme görüntülenme


ELİF’İN DÜŞLERİ BİLKENT CENTER’A GELİYOR

TRT Çocuk ekranlarında yayınlanan “Elif’in Düşleri” isimli çizgi filmin kahramanı sömestr tatilinin ilk günlerinde Bilkent Center’ın minik ziyaretçileriyle buluşacak.

Yenilenen ve arasına birçok ulusal markayı dahil eden Bilkent Center yarıyıl karnesi alacak çocuklar için keyifli bir etkinlik hazırladı. Çocukların TRT ekranlarında ilgiyle takip ettiği ve en sevdiği çizgi film karakterlerinden Elif’in Düşleri, 19 - 20 - 21 Ocak 2019 tarihlerinde Bilkent Center’ın minik ziyaretçileri ile bir araya gelecek.

KARNESİNİ GETİRENE SÜRPRİZ HEDİYE

Hayal dünyasında meyve-sebzelerle konuşup, onlarla oyunlar oynayarak çocukların meyve-sebzeleri tanıyıp faydalarını eğlenerek öğrenmelerini sağlayan “Elif’in Düşleri” isimli çizgi filmin müzikal tadındaki bu gösterisi çocukları bir yandan eğitirken diğer yandan da eğlendiriyor. Üç gün boyunca 14:00 - 15:00 - 16:00 saatleri olmak üzere üç farklı seansta gerçekleşecek etkinliklerde yarıyıl tatilini Ankara’da geçirecek çocuklar keyifli anlar yaşayacak. Tamamen ücretsiz olan etkinlikte ayrıca karnesini Bilkent Center'a getiren çocuklara sürpriz hediyeler verilecek.

Habere Ait Görseller



Mesaj GönderKAPAT
İşletmeye mesajınızı iletin.
İPTAL