• Geri dön

  • 1.688 Görüntülenme

  • 186 Haber

  • 113 İşletme görüntülenme


Tepe Nautilus, 22 Şubat’ta Tuna Kiremitçi, Sena Şener ve Dilhan Şeşen’i aynı sahnede ağırlıyor. Müzik kariyerlerinden özel yaşamlarına kadar hayata dair her şeyin konuşulacağı keyifli sohbet ve müzik ziyafeti Tepe Nautilus ziyaretçilerini bekliyor.

Bilkent Holding’in önde gelen şirketlerinden Tepe Emlak Yatırım yönetiminde olan Tepe Nautilus, 22 Şubat’ta özel bir etkinliğe ev sahipliği yapacak. Müzik dünyasının başarılı ismi Tuna Kiremitçi, “Tuna Kiremitçi ve Arkadaşları” adını verdiği albümünden en özel şarkılarını Tepe Nautilus ziyaretçileri için seslendirecek. Genç kuşağın parlayan iki ismi Sena Şener ve Dilhan Şeşen de Tuna Kiremitçi’ye eşlik edecek. Tepede Sohbet kapsamında gerçekleşecek etkinlikte, müzik ziyafetinin yanı sıra, sevilen üç ismin kariyer hayatından sanata, aşktan ilişkilere kadar hayatın içinden keyifli sohbet de etkinliğe renk katacak.
Tepe Nautilus, 22 Şubat Cumartesi günü saat 15.00’da Tuna Kiremitçi, Sena Şener ve Dilhan Şeşen ile gerçekleşecek Tepede Sohbet buluşmasına herkesi davet ediyor.

Etkinlik Tarihi: 22 Şubat Cumartesi
Etkinlik Saati: 15.00
Etkinlik Yeri: Tepe Nautilus 1. Kat Etkinlik Alanı

Habere Ait Görseller



Mesaj GönderKAPAT
İşletmeye mesajınızı iletin.
İPTAL