• Geri dön

  • 1.706 Görüntülenme

  • 186 Haber

  • 113 İşletme görüntülenme


100. YILA COŞKULU KUTLAMA
Bilkent Center, 19 Mayıs Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı'nı renkli bir etkinlikle kutladı. Marşlar ve dans gösterilerinin yer aldığı 100. yıl kutlamasında Ankaralılar bayram coşkusunu doyasıya yaşadı.
Yenilenerek birçok ünlü markayı bünyesine katan ve bu yıl 20. yaşını kutlayan Bilkent Center, 19 Mayıs Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı'nı müzik ve dansla kutladı. Programda bando eşliğinde sahne alan koro Cumhuriyet marşlarını seslendirirken, Ankaralı dans okullarının öğrencileri performanslarıyla bayramın coşkulu atmosferini ziyaretçilere yaşattı.

ELLERİNDE TÜRK BAYRAKLARIYLA EŞLİK ETTİLER
Türkiye Cumhuriyeti’nin temellerinin atıldığı 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı’nın 100. Yılı etkinlikleri kapsamında sahneye çıkan ortaokul öğrencileri, seslendirdiği marşlarla büyük beğeni topladı. Bando eşliğinde sahne alan koronun marşlarına Bilkent Center ziyaretçileri de ellerinde Türk bayraklarıyla hep bir ağızdan eşlik etti. 100. yıl etkinliğinde müziğin yanı sıra dans gösterileri de yer aldı. Fame Dans Okulu, Karçiçeği Bale Okulu, Oya Akın Bale Okulu ve Anlara Dans Okulu öğrencileri, izleyenlere muhteşem bir performans sundu. Küçük- büyük onlarca dansçı koreografileri ve yetenekleriyle göz doldurdu.

Habere Ait Görseller



Mesaj GönderKAPAT
İşletmeye mesajınızı iletin.
İPTAL