• Geri dön

  • 1.779 Görüntülenme

  • 186 Haber

  • 113 İşletme görüntülenme


YAZ AKŞAMLARI BİLKENT CENTER’DA RENKLENİYOR

Bilkent Center, yaz aylarında düzenlediği Açık Hava Sinema Geceleri ile Ankaralılara keyifli anlar yaşattı. Geçtiğimiz günlerde Bilkent Center’ın açık otoparkında gerçekleşen gösterimler, Ankaralı sinemaseverlerin adeta akınına uğradı.

Bu yıl yenilenerek birçok ulusal markayı bünyesine katan ve 20. Yaşını kutlayan Bilkent Center, Ankaralıların yaz gecelerini renklendiriyor. Artık geleneksel hale gelen Açık Hava Sinema Geceleri’nde, sinemaseverler Yeşilçam’ın sevilen filmleri Gülen Gözler ve Yalancı Yarim’i izleme fırsatı buldu.

KOMEDİ TUFANI
Bilkent Center’ın açık otopark kısmında kurulan ekranda gerçekleşen ve yüzlerce sinemaseveri bir araya getiren gösterimlerde, Yönetmenliğini Ertem Eğilmez’in yaptığı ve Türk sinemasının dev isimleri Münir Özkul, Adile Naşit, Şener Şen, Müjde Ar, Ayşen Gruda ve Itır Esen gibi isimlerin rol aldığı komedi filmi Gülen Gözler ile Türk sinema tarihinin mihenk taşları Emel Sayın ve Tarık Akan’ın başrol oynadığı Yalancı Yarim filmi Ankaralılara komedi dolu anlar yaşattı. Etkinlikte ayrıca alanda yer alan tasarım stantlarını da gezme imkanı bulan ziyaretçiler, film gösterimleri öncesinde alışveriş yapmayı da ihmal etmedi.

Habere Ait Görseller



Mesaj GönderKAPAT
İşletmeye mesajınızı iletin.
İPTAL