• Geri dön

  • 1.469 Görüntülenme

  • 186 Haber

  • 113 İşletme görüntülenme


Bilkent Center, Sevgililer Günü Alışveriş ve Tasarım Günleri ile Sevgililer Günü için aradığınız en özel hediyeleri sizlerle buluştururken; Param Kart kampanyası ile harcadıkça kazandırıyor.

Bilkent Center, Şubat ayında renkli etkinlikleri ile ziyaretçilerine keyifli anlar yaşatacak.

10-13 Şubat tarihleri arasında özel tasarım ürünler, şık aksesuarlar ve el emeği eşyaların yer alacağı Sevgililer Günü Alışveriş ve Tasarım Günleri ile her zevke hitap eden ürünler ile Bilkent Center’da yer alacak.

12 ve 13 Şubat tarihlerinde Bilkent Center’da en fazla iki fiş ile toplamda 400 TL ve üzeri alışveriş yapan ziyaretçiler, mobil uygulama üzerinden işlemlerini yaparak anında harcamaya hazır 75 TL değerinde Param Kart’ın sahibi oluyor.

Bilkent Center’ın renkli ve heyecan dolu dünyası ile harcadıkça kazanmak isteyen herkes, kampanyaya katılım sağlamak için Bilkent Center mobil uygulamasını indirip, üye olduktan sonra, alışveriş fişi ya da faturasının fotoğrafını çekip, sisteme yükleyerek sıra beklemeden fırsattan yararlanabiliyor.

Kampanya masası 11.00 – 19.00 saatleri arasında açık olacaktır. Kampanya stoklarla sınırlıdır. Kampanya şartları hakkında daha detaylı bilgi için www.bilkentcenter.com.tr adresini ziyaret edebilir ya da Bilkent Center kampanya masasından bilgi alabilirsiniz.

Bilkent Center, aşkla bakan tüm Ankaralıları etkinliklerine davet ediyor.

Habere Ait Görseller



Mesaj GönderKAPAT
İşletmeye mesajınızı iletin.
İPTAL