• Geri dön

  • 359 Görüntülenme

  • 83 Haber

  • 485 İşletme görüntülenme


Yaz mevsimi özellikle çalışanlar için tatil anlamına geliyor. Uzmanlar, bedenen ve ruhen dinlenmek, bir yıllık yorgunluğu atmak için tatilin şart olduğunu, tatilinse verimli geçirilmesi gerektiğini belirtiyor. Pek çok çalışan, yıl içerisindeki stresi atabilmek, kendini yenileyebilmek ve yeni bir yıla hazırlanabilmek için deniz ve kumu tercih ediyor. Herkes için bir keşif dünyası sunan D&R, sahil günlerini renklendirmek isteyenlerin plaj çantasında yer alması gereken ürünleri sıralıyor.

Okumak istediğimiz kitapların birçoğu günlük yoğunluktan dolayı raflarda kalabiliyor. Plaj tatili, uzun süredir bekletilen kitapları okumak için iyi bir fırsat sunuyor. Öğle sıcaklarında şemsiyenin gölgesinde uzanmışken, ilginizi çeken bir kitap okumaktan daha keyifli ne olabilir? D&R’ın plajda okunacak kitap seçkisinde Ahmet Ümit’ten Kayıp Tanrılar Ülkesi, İclal Aydın’dan Söylenmemiş Sözler, Maud Ankaoua’dan Bugün Kalan Hayatımın İlk Günü, Aşkım Kapışmak’tan Merdümgiriz ve Özgür Bacaksız’dan Yaşamak Sakinlik İster yer alıyor. ‘Plaj çantam, okumak istediğim tüm kitapları sığdıracak kadar büyük değil’ diyorsanız, kitap ve defterlerinizi tek bir e-okuyucuda bir araya getiren, benzersiz bir dijital okuma ve yazma deneyimi sunan Kobo Elipsa e-kitap okuyucu da tercih edebilirsiniz.

En sevdiğiniz şarkılar plajda dinlendiğiniz dakikalara eşlik etse nasıl olur? Müziğin keyfini doyasıya yaşatan, tasarımıyla ön plana çıkan Harman Kardon hoparlör veya JBL kulaklıklar, plajda müzik keyfini doyasıya yaşamanız için D&R’da sizi bekliyor.

Sıcak yaz güneşinin altında bolca su tüketmeyi ihmal etmemek gerekiyor. Plaj çantanıza atacağınız bir su matarası ile su ihtiyacınızı karşılayabilir, aynı zamanda plastik şişe israfını önleyebilirsiniz. D&R’da sunulan Stanley ve Aladdin markalı su şişeleri ve mataralar iyi birer seçenek olarak öne çıkıyor.

Plajda hem tek başınıza hem de arkadaşlarınızla birlikte oynayabileceğiniz birçok oyun alternatifi bulunuyor. Plaj Tenisi Seaworld, Triangle Wave Fırlatma Oyunu ve Catchball Sure, bu anlamda en çok tercih edilen oyunlardan. Enerji harcamanız gerektiren alternatiflere pek sıcak bakmıyorsanız, Uno Flip, Master Games Tavla, Master Games Okey gibi oyunları tercih edebilirsiniz.

Fuji Instax Mini 11, Fujifilm Instax LiPlay Hybrid veya Bood 4K Wifi Sports BD-8000 Kumandalı Action Kamera ve CX-32W Kameralı Otonom Kalkış Yapan Drone Seti de sahildeki unutulmaz hatıraları ölümsüzleştirmenizi sağlıyor.

Habere Ait Görseller



Mesaj GönderKAPAT
İşletmeye mesajınızı iletin.
İPTAL