• Geri dön

  • 387 Görüntülenme

  • 83 Haber

  • 485 İşletme görüntülenme


D&R’dan tatil fırsatları

Çocuklar, okula D&R’la mola veriyor. Ailelerin okul ürünlerine dair her şeyi bulabilecekleri D&R, renkli tasarımlarla çocukların, kaçırılmayacak indirimlerle de ebeveynlerin ara tatil heyecanına ortak oluyor.

Okullar ara verdi, çocukların sömestir tatili başladı! Kültür, sanat ve eğlenceyi tek çatı altında birleştiren D&R, on binlerce çocuk kitabında geçerli fırsat kampanyasıyla kitap tutkunu çocukların tatil neşesine neşe katıyor! Kampanya kapsamında çocuk kitapları, ikinciye %50 indirimle küçük kitap kurtlarıyla buluşuyor.

Onlarca çeşit oyuncak ve kırtasiye ürünleri, kurşun kalem ve renkli boyama kalemlerini, silgileri, kalem tıraşları bir arada tutabileceğiniz kalem kutuları D&R’da rengarenk, göz alıcı tasarımlarıyla dikkat çekiyor. Oyuncak ve kırtasiye ürünlerinde %40’a varan indirimler, ara tatilde çocuğunun eksiklerini tamamlamak isteyen aileleri bekliyor!

Minik öğrencilerin stillerinin bir parçası olan akıllı çocuk saatleri, teknoloji tutkunu çocukların ihtiyaç listesinin bir numaralı maddesi… Wiky marka akıllı saatler ile çocuklarınızı sevindirebilir, okula gitmek için motivasyonlarını artırabilirsiniz. Minikler, D&R’da yer alan yüzlerce çeşit akıllı çocuk saatlerine %30’a varan indirimlerle sahip oluyor.

Öğrencilerin okul dışı zamanda da keyifli vakit geçirmeleri onların derslerdeki başarılarını direkt olarak etkiliyor. Çocuğunuzun ilgi alanına göre D&R’dan çeşitli elektronik ürünleri satın alarak okuldan arta kalan zamanda onların motivasyonunu yükseltebilirsiniz. FujiFilm Instax Kameralarla çocuğunuzun fotoğraf tanıma ve üretme yeteneklerinin gelişmesine yardımcı olacak ürünlere %30 indirimle ulaşabilirsiniz. Kablosuz mouse gibi bilgisayar aksesuarlarında %25’e varan indirimler dikkat çekerken, teknoloji oyunlarını seven çocuklar için oyuncu kulakları %38 indirimlerle D&R’da sizleri bekliyor.

Habere Ait Görseller



Mesaj GönderKAPAT
İşletmeye mesajınızı iletin.
İPTAL