• Geri dön

  • 632 Görüntülenme

  • 83 Haber

  • 485 İşletme görüntülenme


Kalben, kendine ait bir albümü olan ilk romanı “Eski Dünyanın Yangını”yla okurlarıyla buluşmaya hazırlanıyor. “Eski Dünyanın Yangını” adlı ilk romanı ve aynı adlı albümü ile tüm listelerin zirvesine yerleşen sanatçı,
8 ayrı şehirde D&R mağazalarında gerçekleşecek etkinliklerde kitabını sevenleri için imzalayacak.

Kalben’i okurlarıyla buluşturacak imza günü etkinliklerine; Çanakkale, İzmir, Bodrum, Antalya, Kocaeli, Bursa, Eskişehir ve Ankara’daki D&R mağazaları ev sahipliği yapacak.

Listelerde zirveye oturan başarılı sanatçının “Eski Dünyanın Yangını” adlı ilk romanının tanıtım turnesi, 25 Mart Cuma günü D&R İstinyePark İzmir’de başlayacak. Kalben’i 8 farklı şehirde sevenleriyle bir araya getirecek etkinlikler, 3 Nisan Pazar günü D&R Çanakkale 17 Burda’da sona erecek.

Program

25 Mart, Cuma
17.00 D&R İstinyePark İzmir

26 Mart, Cumartesi
14.00 D&R Bodrum Midtown

27 Mart, Pazar
14.00 D&R Antalya Terracity

30 Mart, Çarşamba
17.00 D&R Kocaeli 41 Burda

31 Mart, Perşembe
17.00 D&R Bursa Korupark

1 Nisan, Cuma
17.00 D&R Eskişehir Espark

2 Nisan, Cumartesi
14.00 D&R Ankara Cepa

3 Nisan, Pazar
14.00 D&R Çanakkale 17 Burda

Kitap hakkında
Müziğin, edebiyatın, dostluğun, sevginin, aşkın, özgürlüğün romanı “Eski Dünyanın Yangını”, birlikte büyüyen iki kadının (Kantante ile Koda) hikâyesini anlatıyor. Erkek egemen dünyada hayatta kalmaya çalışan kadınların mücadeleleri, hayalleri, sevme ve sevilme biçimleri üzerinde duruyor.

Koda ile Kantante; yolları daha çocuk yaşlarda kesişen, erkek egemen dünyanın acıları ile büyüyen iki kadındır. Birbirlerine olan yakınlıkları ortak sevgilerden ve ortak eksikliklerden kaynaklanmaktadır daha çok. Aile kurumunun yarattığı travmalardan kurtulmaya çalışırlar. Büyüdüklerinde evden uzaklaşır, daha iyi bir yaşam için mücadele verirler. Oysa dışarısı da en az bir “yuva” kadar tehlikelerle doludur. Birlikte büyüyen iki arkadaşın yolları zamanla ayrılır. Ortalıktan bir anda kaybolan Kantante’nin nereye gittiğini, kimse bilmemektedir. Koda, Kantante’nin günlüğünü bulur ve yazdıklarından yola çıkarak onu bulmaya çalışır.

Habere Ait Görseller



Mesaj GönderKAPAT
İşletmeye mesajınızı iletin.
İPTAL