• Geri dön

  • 403 Görüntülenme

  • 83 Haber

  • 485 İşletme görüntülenme


Anneler Günü yaklaşırken herkesi tatlı bir hediye telaşı sardı. Türkiye’nin en büyük kültür ve eğlence platformlarından D&R, çok sevdiği annesine özel bir hediye almak isteyenlere mutluluk verici hediye alternatifleri sunuyor.

Kültür, sanat ve eğlence dünyası D&R’da yer alan her biri diğerinden güzel hediye seçenekleri, yılın en şefkatli ve en özel gününü mutlu geçirmenizi sağlıyor!

Teknoloji kurdu bir anneniz varsa, D&R’dan alabileceğiniz hediyeyle en kıymetlinizi sevindirebilirsiniz. Evde annenizin en büyük yardımcısı olacak Xiaomi robot süpürge, sizinle geçireceği neşeli anları ölümsüzleştireceği Fuji Instax LiPlay fotoğraf makinesi veya onu sportif yaşam konusunda motive edecek Apple Watch akıllı saat, ideal tercih olabilir. Kitap okuma deneyiminin en keyifli halini sunan Kobo Nia e-kitap okuyucu ve laptop’unu kolaylıkla taşımasını sağlayacak Minbag çanta diğer seçenekler olarak öne çıkıyor.

Annenizin evde nostalji rüzgarı estirebileceği Lenco TT-34 pikap ve unutulmaz sanatçıların plakları da D&R’da sizi bekliyor. D&R’ın Anneler Günü için önerdiği plaklar arasında Radyo Şarkıları 1 Solo Şarkılar, Yeni Türkü’den Her Dem Yeni, Sezen Aksu’dan Sen Ağlama ve Serçe, Levent Yüksel’den Med Cezir, Barış Manço’dan Mançoloji, Ajda Pekkan’dan Hoş Gör Sen, Nilüfer’den Sensiz Olmaz, Zeki Müren’den Gözlerin Doğuyor Gecelerime ve Klasikler 5, Ayten Alpman’dan 12 Hit Şarkı, Ferdi Özbeğen’den Bir Sır Gibi, MFÖ’den MFÖ Collection ve Müslüm Gürses’ten Sandık yer alıyor.

Müziğe düşkün anneniz için teknolojinin nimetlerinden de faydalanabilirsiniz. D&R’da sunulan Apple AirPods, Sony WF-1000XM4, JBL T225, Beats Studio Pro ve Beats Fit Pro kulaklıklar ile JBL Flip 6 bluetooth hoparlörü düşünebilirsiniz. Annenizin, ofisteki toplantılarından atılması gereken e-mail’lere kadar organize etmesi gereken pek çok işi var.

Vereceğiniz Anneler Günü hediyesi ile annenizin, bu zor mesaisinde aklına sizi getirerek moral depolamasını sağlayabilirsiniz. D&R’ın Anneler Günü için hazırladığı Best Mom Ever Seti, aradığınız hediye olabilir. Setin içerisinde, günü planlamasına yardım edecek bir defter, molalarda kahve veya çayını içebileceği bir kupa, bir kalp ayna ve bozuk paralarını koyacağı bozuk para cüzdanı yer alıyor. Hediyenizi, ona olan hislerinizi anlattığınız mesaj kartınızla vermeyi unutmayın.

Annesi kahve tutkunu olan çocuklar için anneye ne hediye alınabilir sorusunun yanıtı oldukça net. Evde kahve keyfi yaparken her yudumda sizi anacağı kahve setleri, anneler için harika bir hediye alternatifi olabilir. D&R; French Press Termos, 2 adet kupa ve bitki çayı veya kahvenin yer aldığı seti, Anneler Günü’nde annesini mutlu etmek isteyenlere sunuyor. Annenizin güne keyifli başlamasını sağlayacak seti, duygularınızı yazacağınız mesaj kartı ile annenize hediye edebilir, birlikte hazırladığınız kahvelerinizi karşılıklı içerek bu özel günü daha da anlamlı kılabilirsiniz.

Günlük hayatta çay ve kahve içmek için birbirinden farklı formlardaki bardak kullanılıyor. Kupalar ise hem görünüş ile hem de kullanım kolaylığı ile en çok tercih edilen ürünler arasında yer alıyor. D&R’da yer alan Anne-Kız Kupa Seti, Anneler Günü için kullanışlı bir hediye olarak tercih edilebilir. Anne-Kız Kupa Seti ile hediyenize sevgi katabilir, hoş tasarımlı kupalar ile Anneler Günü mutluluğunu birlikte yaşayabilirsiniz.

Son yılların gözde hobi ürünlerinden teraryumlar, küçük birer bahçe olma özelliğine sahip. Anneler Günü’nde annenize hediye edeceğiniz Anne Çocuk Armut Teraryum ile size ait sihirli bir dünya yaratmaya ne dersiniz? Anneler, D&R’da sunulan Anne Çocuk Armut Teraryum ile kendi bitkilerini yetiştirebiliyor, bu özel günün keyfini çocuklarıyla birlikte çıkarıyor. Cam fanus içinde özel tasarlanmış teraryum, evde rahatlıkla kullanılabiliyor.

Habere Ait Görseller



Mesaj GönderKAPAT
İşletmeye mesajınızı iletin.
İPTAL