• Geri dön

  • 360 Görüntülenme

  • 83 Haber

  • 485 İşletme görüntülenme


Tüm dünyada yediden yetmişe geniş bir hayran kitlesine sahip oyuncak markası Djeco, D&R raflarında yerini aldı. Eşsiz ürünleriyle çocukların ve ailelerin sevgilisi Djeco, D&R mağazalarında yaratıcı oyun tutkunlarını bekliyor.

Kültür, sanat ve eğlencenin adresi D&R, minikleri sınırsız eğlenceyle buluşturan oyuncak alternatiflerine bir yenisini daha ekledi. Tasarım, yaratıcılık ve kalite dendiğinde akla gelen oyuncak markası Djeco, D&R mağazalarında yerini aldı.

Kurulduğu 1954 yılından bu yana dünya genelinde milyonlarca kişiye dokunan Djeco, oyuncak ve puzzle’lardan kart ve kutu oyunlarına kadar oldukça geniş bir koleksiyona sahip. D&R mağazalarını ziyaret eden çocuklar; markanın evcilik oyuncakları, piyanosu ve yaratıcı etkinlik oyunları arasından dilediğini seçiyor.

Çocuklarını yaratıcılığa teşvik etmek isteyen aileler D&R’da buluşuyor
Benzersiz oyuncaklar hayal eden, onları tasarlayan ve üreten Fransız markası Djeco, çocukları yaratıcılığa teşvik eden oyun setleriyle ailelerin de tercihi. Djeco ekibinde yer alan tasarımcılar ve illüstratörler; eğlenceli, çocukları hayal kurmaya ve keşfetmeye yönlendiren, merak duygusu uyandıran oyun ve oyuncaklar tasarlıyor. Titiz ve yaratıcı bir çalışma sürecinden sonra ortaya çıkan çizimler; oyuncaklara, kartlara dönüşüyor. Djeco’nun göz alıcı ambalajlarında ürün açıklamaları çocukların anlayacağı şekilde yazıyor. Djeco, oyuncaklarından ambalajına kadar her detayıyla trendlere ayak uyduruyor.

Sınırsız sayıda oyuncak seçeneği
Farklı ürünlerle kendini yenileyen ve çocukların hayallerini gerçeğe dönüştürmek için çalışan Djeco’da her yıl binden fazla ürün çocuklarla buluşuyor. Leo Panda, Pachat ve Arkadaşları ve Barbarasso’nın Gemisi gibi birbirinden zevkli yapbozlar miniklere hitap ediyor. Çift taraflı baskılı puzzle’lar, dayanıklılığı ile öne çıkıyor.

Djeco’nun tüm ürünlerinde kontrol ve kalite başı çekiyor. Güvenle tercih edilebilen oyuncaklar, kalite gereksinimlerini karşıladığından emin olunması için her aşamada test ediliyor.

Habere Ait Görseller



Mesaj GönderKAPAT
İşletmeye mesajınızı iletin.
İPTAL