• Geri dön

  • 422 Görüntülenme

  • 83 Haber

  • 485 İşletme görüntülenme


Kültür, sanat ve eğlence dünyası D&R, bir ilki daha müşterileriyle buluşturarak Zilipoo 3D Puzzle’ı ailelerin beğenisine sundu. Çocuklarda yaratıcılığı besleyen ve ekilebilir modelleri de bulunan Zilipoo 3D Puzzle, miniklerin eğlenerek öğrenmelerine ve ailecek keyifli vakit geçirmelerine yardımcı oluyor.

Herkes için bir keşif dünyası sunan D&R, Zilipoo 3D Puzzle ile eğlenceyi eve getiriyor. Türkiye’de ilk kez ve sadece D&R’da sunulan Zilipoo 3D Puzzle, tüm ailenin keyifli vakit geçirmesine olanak tanıyor. Ekilebilir modelleri de bulunan Zilipoo 3D Puzzle çocukların el ve gözlem becerilerini harekete geçiriyor, stresi azaltıyor ve tüm aile için mükemmel bir eğlence sunuyor. Rainbow House, Sweet Home ve Rural Scenery seçenekleriyle sunulan Zilipoo 3D Puzzle ile parçaları birleştirmek çok eğlenceli ve kolay.

Ekilebilir Puzzle ile şimdi çocukların evde gerçek bir bahçesi var

Ekilebilir setlerin kolay montaj kitiyle tohumları ekebilir ve birlikte bahçenizin büyümesini izleyebilirsiniz. Parçalar makas ve yapıştırıcı kullanmadan numaralandırılmış yerlerden birbirine bağlanıyor, fideler birkaç gün içinde büyüyor. Zilipoo 3D Ekilebilir Puzzle’ın kutu içeriğinde yapboz parçaları ile basılmış köpük kağıt, yapbozların çıkarılmasını sağlamak için sarı çubuk, fideler için kap, saksı toprağı, tohumlar ve sulama kabı yer alıyor.

Zilipoo 3D Puzzle modelleri, sadece D&R mağazaları ve dr.com.tr’de aileleri bekliyor.

Habere Ait Görseller



Mesaj GönderKAPAT
İşletmeye mesajınızı iletin.
İPTAL