• Geri dön

  • 383 Görüntülenme

  • 83 Haber

  • 485 İşletme görüntülenme


Tatile renk geliyor!

D&R Sömestr Festivali’nde

minikler eğlenceyle buluşuyor!

Sömestr tatiline giren çocuklar, D&R'ın neşeli ve eğitici dünyasında keşiflerle dolu bir serüvene çıkıyor. Kültür, sanat ve eğlenceyi tek çatı altında buluşturan D&R, çocukları aileleriyle birlikte için dopdolu bir program içeren D&R Sömestr Festivali’nin keyfini çıkarmaya davet ediyor. 29-30 Ocak’ta D&R Hilltown mazağa ön alanında gerçekleşecek D&R Sömestr Festivali, birbirinden eğlenceli atölye çalışmaları ve etkinliklerle yarıyıl tatiline renk katıyor.

Minikler, başlı başına bir eğlence ortamı sunan D&R Sömestr Festivali’nde gönüllerince eğlenip, çocuk olmanın tadını çıkarıyor. D&R, geliştirici ve eğlenceli aktivitelerle dolu etkinliklerde hem çocukları hem de aileleri ağırlıyor. Slime atölyesinden boyamaya, origamiden robotlarla oynamaya, puzzle yapma ve anı albümü oluşturma etkinliğine kadar, hem yaratıcılıklarını geliştirebilecekleri hem de enerjilerini harcayabilecekleri birbirinden farklı aktiviteler festivalde küçükleri bekliyor. Festivale, 29-30 Ocak tarihleri arası D&R Hilltown mağazası ev sahipliği yapacak.

Atölye çalışmaları ve etkinliklerle minikler hem eğleniyor hem öğreniyor

D&R ziyaretçileri; Elmer’s Slime Atölyesi’nde eğlencenin tadını çıkaracak, Sharpie Kumaş Boyama etkinliğinde boyamanın inceliklerini öğrenecek. Origami sanatçısı ve yazar Sema Yalı’nın çocuklarla gerçekleştireceği atölye çalışmasının yanı sıra Silverlit Çocuk Robotları etkinliği de festival katılımcılarıyla buluşacak. Çocukların kendi modellerini oluşturacağı Top Model etkinliği ve Harry Potter puzzle etkinliği de festivaldeki eğlenceli aktiviteler arasında. Fuji Instax ile Anı Albümü Oluşturma etkinliği fotoğraf tanıma ve üretme yeteneklerinin gelişmesine yardımcı olacak. TRT Çocuk çizgifilm maskotlarıyla animasyon ve imza etkinlikleri ile çocuklar en sevdiği çizgifilm karakteriyle unutulmaz bir gün geçirecek.

Habere Ait Görseller



Mesaj GönderKAPAT
İşletmeye mesajınızı iletin.
İPTAL