• Geri dön

  • 502 Görüntülenme

  • 83 Haber

  • 485 İşletme görüntülenme


D&R’la Yeni Başlangıçlar!

Kültür, sanat ve eğlencenin adresi D&R, şaşırtan kitap kampanyasıyla okurların yüzünü güldürmeye devam ediyor. Kırmızı etiketli yüz binlerce kitapta ve tüm ithal kitaplarda geçerli ikinciye %50 indirim kampanyası D&R mağazalarında kitap tutkunlarını bekliyor.

D&R, fırsat kampanyalarıyla edebiyat tutkunları için yeni başlangıçların kapısını aralıyor. Kitap sevgisini doyasıya yaşatan ikinciye %50 indirim kampanyası, bu baharda kitaplıkları daha fazla kitapla dolduruyor. Kaçırılmayacak ikinciye %50 kampanyası, kırmızı etiketli yüz binlerce kitapta ve tüm ithal kitaplarda okurları karşılıyor.

Sevilen kitaplar ikinciye %50 indirim kampanyasıyla sizinle!
D&R, yüz binlerce yerli ve yabancı kitabı okurlarla buluşturuyor. D&R’ın indirim kampanyası seçkisinde hem yetişkinler hem de çocuklar için çok özel kitaplar bulunuyor. D&R’ın kitapseverler için hazırladığı kampanya kapsamında Maureen Johnson’dan Disney Cruella-Selam Zalim Yürek, Myriam Sayalero’dan Sırlar Kulesi, Florence Pinaud’dan Zeka Denen Şey, James Norbury’den Büyük Panda ve Küçük Ejderha, Şermin Yaşar’dan Çok Hayal Kuran Çocuk ve kitaplarıyla çocuklar eğlencenin ve bilginin doruğuna çıkıyor.

Harper Lee’den Bülbülü Öldürmek, İhsan Oktay Anar’dan Tiamat, Francesc Miralles’ten Gençler İçin İkigai, David Eagleman’dan Incognito-Beynin Gizli Hayatı, Şengül Boybaş’tan İstanbul'un Kayıp Mührü, Zeynep Sey’den Kazanırsak Kaybederiz, Piraye’den Seyir, Ethem Emin Nemutlu’dan Yanlış Hayat Doğru Yaşanmaz, Morgan Housel’den Paranın Psikolojisi ve Nilgün Bodur’dan Kaideye Tamah Etmeyen İstisnadır Hayat ise yetişkin okurları bekliyor.

D&R’ın mutlu eden kampanyasıyla, 20. yılını kutlayan Harry Potter serisi 7’den 70’e herkesi büyülü bir yolculuğa çıkarmaya devam ediyor.

Habere Ait Görseller



Mesaj GönderKAPAT
İşletmeye mesajınızı iletin.
İPTAL