• Geri dön

  • 225 Görüntülenme

  • 83 Haber

  • 485 İşletme görüntülenme


D&R İstinyePark mağazası

3 gün süren Hogwarts'a Dönüş kutlamasına ev sahipliği yaptı
Çocuklar ikonik karakterin sihirli dünyasını
D&R'da keşfetti

Herkes için bir keşif dünyası sunan D&R; kitapları ve filmleriyle milyonlarca kişinin kalbinde taht kuran Harry Potter büyüsünü muhteşem bir etkinlikle paylaştı. D&R İstinyePark mağazasında düzenlenen Hogwarts'a Dönüş temalı etkinlikte pek çok Harry Potter hayranı bir araya geldi. Hayranlar, renkli aktivitelerin gerçekleştirildiği buluşmada hayal gücünü, dostluğu ve büyüleyici sihri kucakladı.

Kültür, sanat ve eğlencenin adresi D&R, Harry Potter sevenleri Hogwarts’ın eğlenceli dünyasında sihirli bir yolculuğa çıkardı. D&R İstinyePark mağazasının etkinlik alanında birbirinden çeşitli aktiviteler, yediden yetmişe tüm Harry Potter hayranlarıyla buluştu. 3 gün süren ve sürprizlerle dolu buluşma, keyifli anlara ev sahipliği yaptı.

Photobooth etkinliğinde konuklar Harry Potter filmlerine olan aşklarını ölümsüzleştirdi, çekilen fotoğraflar bir çerçeve içerisinde katılımcılara hatıra olarak verildi. Hogwarts’a Dönüş kutlamasında düzenlenen diğer etkinlikler arasında puzzle yapma, resim, LEGO etkinliği ve kitap okuma yer aldı.

Kitap okuma etkinliğinde "Harry Potter ve Felsefe Taşı" kitabından Bölüm 8: İksir Ustası okundu. Ayrıca kazananlara özel parçaların hediye edildiği bir Trivia oturumu da gerçekleşti. Etkinlikte Harry Potter hayranları, hediye çarkıyla birçok hediyenin de sahibi oldu.

D&R İstinyePark mağazasında 3 gün süren etkinliklerde; Harry Potter kitapları ve filmleriyle büyüyen yetişkinler ve minik hayranlar, arkadaşlığı ve bu büyülü dünyanın tadını doyasıya çıkardı.

Habere Ait Görseller



Mesaj GönderKAPAT
İşletmeye mesajınızı iletin.
İPTAL