• Geri dön

  • 1.415 Görüntülenme

  • 156 Haber

  • 1.836 İşletme görüntülenme


Penti, yılbaşı ruhunu yansıtan özel tasarımlarla 2022’ye merhaba diyor! Tüm aileye hitap eden ve herkese keyif katacak yeni yıl temalı koleksiyonlar, hediye arayışında olanlara onlarca seçenek sunuyor.

Kadın koleksiyonunda yer alan gecelik ve pijama takımı alternatifleri, saten ve dantel detaylarıyla şık olduğu kadar iddialı görünüm sunan iç çamaşırları, şansı kırmızıda arayanları bekliyor. Yeni yılın ilk sabahına kırmızı pijama setleriyle uyanmak isteyenlere birbirinden eğlenceli sloganlar sunan Penti, ekoseyi ve aksesuarları da unutmuyor.

Çocukların ve gençlerin sevilen markası Penti Young da kırmızısı bol, eğlencesi çok bir koleksiyonla yeni yıl gecesini eğlenceli bir ev partisine çevirmeye hazır! 3-15 yaş grubuna özel tasarımlar sunan yeni yıl koleksiyonu, pijama setlerinden ev giyime, çoraplardan ev ayakkabılarına kız-erkek çocuklarının seveceği tasarımları sunuyor.

Kişisel konforu ve rahatlığı odağına alan koleksiyonlarıyla erkeklerin ev giyimine modern bir dokunuş yapmaya devam eden Penti Men, yeni yıl koleksiyonuyla en iyi hediye alternatifleri arasındaki yerini alıyor.

Penti'yle yeni yılda şansınız bol olsun...

Habere Ait Görseller



Mesaj GönderKAPAT
İşletmeye mesajınızı iletin.
İPTAL