• Geri dön

  • 639 Görüntülenme

  • 156 Haber

  • 1.836 İşletme görüntülenme


PENTİ HİÇÇAMAŞIRI İLE

BALEN YOK, DESTEK VAR!
İÇ YOK, HİÇ VAR!
SIKINTI YOK, RAHATLIK VAR!

Hiç Çamaşırı Dekupe ve İmaj Görselleri: https://we.tl/t-xr5LKhstWL

Ofiste, masa başında, sokakta, evde… Gün boyunca konfor sağlayan ve yok gibi bir hisle kadınları destekleyen Penti Hiç Çamaşırı, yeni modellerini sunuyor.

Türkiye’nin lider iç çamaşırı ve kadınları en iyi anlayan marka Penti geçtiğimiz sezon hızla değişen dünyada, çeşitliliğin onaylanmasının yanı sıra ‘vücut pozitifliği’ ve kadınların her anlamda kendilerini konforlu ve özgür hissetmesi için onları Hiç Çamaşırı ile tanıştırmıştı.

Konforun odak noktasında tutulduğu, rahatsızlık ya da hemen çıkarmalıyım hissi vermeyen ‘yok gibi’ bir doku, vücut şekliniz nasıl olursa olsun alternatif modellerle tam istediğiniz gibi bir görüntü ve sağladığı büyük özgürlükle kadınlar tarafından çok sevilen Penti Hiç Çamaşırı, balensiz sütyen kategorisinde açtığı yerini koleksiyona eklediği yeni modellerle sağlamlaştırıyor.

Hiç Çamaşırınla Yeni Modelleriyle Yine Çok Sevilen

Penti Hiç Çamaşırı koleksiyonunda bulunan tasarımlarda balen yok ve sonsuz destek var! Kadınların istekleri göz önünde bulundurularak oluşturulan Hiç Çamaşırı’nda Bralet, toparlayıcı, Push-Up, Üçgen, T-shirt Bra gibi modellerin yanı sıra alternatif renkler, danteller ‘yok gibi’ bir doku ile buluşuyor.

Kendin için bir iyilik yap ve Penti Hiç Çamaşırını hemen hayatına kat! BalenYokDestekVar


***MediaCat ve Ipsos tarafından yapılan ‘‘Türkiye'nin Lovemark'ları 2022 araştırmasında Penti, İç Giyim kategorisinde birinci olarak kategorinin Lovemark'ı olmuştur.’’

Habere Ait Görseller



Mesaj GönderKAPAT
İşletmeye mesajınızı iletin.
İPTAL