• Geri dön

  • 331 Görüntülenme

  • 156 Haber

  • 1.836 İşletme görüntülenme


14 Şubat yaklaşırken her özel günde olduğu gibi merakla beklenen Penti Sevgililer Günü koleksiyonu ile aşka düşüyoruz!

Sevgililer Günü Koleksiyonu Tüm Dekupeler: https://we.tl/t-ENNBj7C96x

Sevgililer Günü’nü her ne şekilde kutluyor olursanız olun, kendinizi şımartmayı hak ediyorsunuz!

Kadınların en sevdiği iç giyim markası Penti, 14 Şubat’ı Sevgililer Günü’ne özel tasarlanan ev giyim, iç giyim, ince çorap, aksesuar ve erkek giyim tasarımlarıyla kutluyor.

Farklı temalardaki pijama setleri, bugünü evde geçirmek isteyenlere aşık olacakları seçenekler sunuyor. Pembe ve beyaz renklerin başrolde olduğu eğlenceli tasarımlar, şık kadife kumaşlar, romantik çiçekler ve saten takımlar, ev kutlamalarını keyifli hale getiriyor.

Sevgililer Günü’nün vazgeçilmez simgesi olan kalp formları, push-up alternatifleri ve her vücut ölçüsüne uyan kalıp ve siluetler, her kadının kendini en iyi hissedeceği tasarımlar yaratırken minimalist kalp detayıyla Sevgililer Günü ruhunu yaşatan Heart Line ince çorap, her adımınızda aşkı hissettiriyor!

İddialı, şık ve seksi hissetmek isteyenlerin hayallerini gerçeğe dönüştüren iç giyim tasarımları çiçek işlemeleri ve dantel detaylarla süslenirken, çiftler için hazırlanan uyumlu pijama setleri ise sevgilinizle bağınızı eğlenceli bir yolla yansıtıyor.

Penti, bu Sevgililer Günü’nde de “aşka düşüyoruz”. Penti mağazaları ve penti.com adresi tüm sevgi tutkunlarını bekliyor.

Habere Ait Görseller



Mesaj GönderKAPAT
İşletmeye mesajınızı iletin.
İPTAL