• Geri dön

  • 765 Görüntülenme

  • 156 Haber

  • 1.836 İşletme görüntülenme


Penti, çocuklara armağan edilen tek bayram olan ve bu sene 102.senesini dolduran 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı kırmızı ve beyaz renklerden oluşan tasarımlarını çocukların kombinlerine taşıyor!

23 Nisan’a özel hazırlanan koleksiyonda pijama setleri ve çoraplar yer alıyor. İnsana, doğaya ve dünyaya saygılı ‘Best Cotton’ kumaş ile tasarlanan pijama takımları pamuklu kumaşlarıyla çocukların hem yumuşacık hem gün boyunca rahat ve konforlu hissetmesini sağlıyor.

Kız ve erkek çocukları için alternatiflerin sunulduğu pijama setlerinde aynı zamanda bazı modeller unisex olarak kullanılıyor. Pijamalarda yer alan uçurtma baskıları ise ulusal bağımsızlığa ve egemenliğe vurgu yapıyor.

Koleksiyonu tamamlayan külotlu çoraplar ise 23 Nisan’ın coşkulu ruhunu yaşatarak, kırmızı beyaz detaylarıyla çocukların bayram kombinine mutluluk getiriyor.

3-4 yaştan başlayan ve 12 yaş olarak devam eden Penti 23 Nisan Koleksiyonu aynı zamanda reklam çekimleriyle de dikkat çekiyor. Farklılıklarla güzel ve normal olduğunun altının çizildiği fotoğraf çekimlerinde tüm çocuklar bir arada bu coşkuya ortak oluyor.

Penti aynı zamanda tüm çocuklar için 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’na özel tüm çocuk ürünlerinde geçerli %30 indirim kampanyasını da duyuruyor. 24 Nisan tarihine kadar geçerli olacak kampanya Penti mağazalarında ve www.penti.com adresinde tüm çocukları bekliyor.

Habere Ait Görseller



Mesaj GönderKAPAT
İşletmeye mesajınızı iletin.
İPTAL