• Geri dön

  • 1.252 Görüntülenme

  • 156 Haber

  • 1.836 İşletme görüntülenme


Ev giyim ve dış giyim olarak ikiye ayrılan Penti Balance & Relax koleksiyonunda yer alan tasarımlar ile hem şıklığın hem rahatlığın yerinde!

Penti’nin yeni koleksiyonlarından biri olan Balance & Relax’da, ev giyimini Relax temsil ederken Balance spor giyim için seçenekler sunuyor.

Farklı modellerde tasarımlar sunan ve sağladığı konforla ev giyimi dışında iyi bir uyku içinde vazgeçilmez olan özel dokusuyla vücut dengesini iyileştirerek dinç hissettiriyor. Isı dengesi sağlayarak rahatlamaya yardımcı olan Relax tasarımları stres seviyesinde de düşüş sağlıyor.

Vücut enerjisini uyandırarak harekete geçiren ve dinçlik sağlayan Balance tasarımları ise vücudu destekleyici bir şekilde sararak rahat hareket etmenizi sağlıyor. Enerji dönüşümüne yardımcı olacak şekilde tasarlanan ürünler, aktivite esnasında hareket özgürlüğü sağlıyor ve sonrası için kas ağrılarını azaltmaya esneklik katmaya yardımcı oluyor.

Hem evde hem dışarda spor yaparken kendinizi hiç olmadığı kadar iyi, konforlu ve enerjik hissetmek için Balance & Relax koleksiyonunu keşfedin.

Habere Ait Görseller



Mesaj GönderKAPAT
İşletmeye mesajınızı iletin.
İPTAL