• Geri dön

  • 948 Görüntülenme

  • 156 Haber

  • 1.836 İşletme görüntülenme


Kadınların günlük ihtiyaçlarına gerçek zamanlı çözümler üreten Penti, regl günlerinde hem konforlu hem özgür hissettiren Regl Destek Külodunun yeni modellerini sunuyor.

Penti’nin yoğun regl dönemlerinde ped ve tampon korumasını destekleyen inovatif ürünü Regl Destek Külodu; geliştirilmiş daha uzun versiyonu Regl Gece Külodu ile kadınlar için vazgeçilmez olmaya devam ediyor.

Yapısındaki doğal yosun ve elyaf ile koku oluşumunu engelleyen, yumuşak ve dikişsiz yapısıyla konfor sağlayan külotlar 30 yıkamaya kadar kullanılabiliyor ve ped kullanımını azaltarak sürdürülebilirliği de destekliyor.

Regl Destek Külotları, XS’dan XL’a kadar her vücut tipindeki kadınların konforu için sunuluyor.

Penti’nin Gayet Normal kampanyasıyla sunulan ilk ürünü Regl Destek Külodu, yoğun regl dönemi öncesinde ve sonrasında tek başına rahatlıkla kullanılırken, günlük ped kullanımının da yerine geçiyor.

Serinin yeni ürünü ‘Regl Gece Külodu’ daha uzun olmasıyla tam koruma sağlarken, yoğun regl döneminde emicilik hacmi ile sızıntılara engel oluyor.

Unutmayın regl olmak da bugünü bu konforlu külotlarla geçirmekte ‘Gayet Normal!’ Regl Destek Külodu konforunu hissetmek için en doğru adres penti.com ve Penti mağazaları!

Penti Regl Destek Külodu
179,95 TL., Penti
179,95 TL., Penti

179,95 TL., Penti
199,95 TL., Penti
249,95 TL., Penti

Habere Ait Görseller



Mesaj GönderKAPAT
İşletmeye mesajınızı iletin.
İPTAL