• Geri dön

  • 499 Görüntülenme

  • 156 Haber

  • 1.836 İşletme görüntülenme


Kadınları en iyi anlayan ve 72 senedir onların hayatında olan Penti, kadınların varlıklarının, güçlerinin ve birliklerinin hep çok önemli olduğu Cumhuriyet tarihinin 100.yılını unutulmaz bir kampanya ile kutluyor.

Hedef ve stratejilerini her zaman kadınları desteklemek, özgürleştirmek ve varlıklarından gurur duyacak şekilde güçlendirmek olarak kuran Penti; Cumhuriyet’in Bayrağı, Kadınları kampanyasının çekimlerini 2023 senesine damga vuran genç ve başarılı kadın sporcularımızla gerçekleştirerek kampanyayı Cumhuriyet’in bayrağını içinde taşıyan güçlü ve modern tüm kadınlara adıyor.

Manş Denizi’nden sonra Kuzey Kanalı'nı geçen en genç ve ilk kadın Türk yüzücü Aysu Türkoğlu, Türk boksunda birçok ilke imza atmış ve 2023 WBC’de (Dünya Boks Konseyi) gümüş kemer kazanan Seren Ay Çetin ve Galatasaray yanı sıra Milli Takım’ın smaçörlerinden olan ve maçlarda attığı sayılarıyla kariyer rekoru kıran İlkin Aydın’ın yer aldığı kampanya çekimlerinden kadının gücü ve gurur taşıyor!

Kırdıkları rekorlarla özlediğimiz coşkuyu ve bir olma hissini yaşatan aynı zamanda sonsuz ilham olan kadın sporcularımız ve sadece ürünleriyle değil kadının hayatının her noktasında onları destekleyen Penti ile nice Cumhuriyet dolu bayramlara… Cumhuriyet, bayrağını taşıyan özgür, güçlü ve birlik içindeki kadınlarla daha anlamlı…

Penti’den Kadınlara Adanan 100. Yıl Koleksiyonu

Cumhuriyet’in 100. Yılına özel hazırlanan ve kırmızı -beyaz renklerin ağırlıkta olduğu koleksiyon, üst ve alt grupların yanı sıra aksesuarlardan oluşuyor.

Bazı tasarımlarda söz olarak yer alan bazı tasarımlarda ürün üzerinde yer alan QR kod okutulduğunda hatırlanan Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün “YERYÜZÜNDE GÖRDÜĞÜMÜZ HER ŞEY KADININ ESERİDİR.” sözü 100.yıla adanan koleksiyonu daha da değerli kılıyor.

Habere Ait Görseller



Mesaj GönderKAPAT
İşletmeye mesajınızı iletin.
İPTAL