• Geri dön

  • 1.264 Görüntülenme

  • 156 Haber

  • 1.836 İşletme görüntülenme


Dekupe Görseller: https://we.tl/t-CS9vcn61QD

PENTİ’YLE OKULA DÖNÜŞTE DÜNYALAR BİZİM!

Penti, okula dönmeye hazırlanan çocuklar için bir kez daha sezonun en ilham verici koleksiyonlarından ‘The World is Mine’ ile ‘Back to School’ dönemini açıyor.

The World is Mine Koleksiyonu, eğlenceli tasarımları kadar kız ve erkek çocukları için nesli tükenmekte olan hayvan baskıları kullanarak çocuklar üzerinde farkındalık yaratma misyonuna da sahip.

Kız çocukları için yer alan tasarımlar neşeli desenleri ve renkleriyle dikkat çekerken, insana, çevreye ve dünyaya saygılı Better Cotton kumaşıyla sürdürülebilirliği destekliyor. Birbiriyle karıştırılarak giyilebilen pijama takımları ve iç giyim ürünleri okula dönüşe eğlence katıyor.

Nesli tükenmekte olan hayvanların eğlenceli tasarımlarla buluştuğu erkek çocukları için hazırlanan parçalar ise, ‘Better Cotton’ kumaşıyla sürdürülebilirliği desteklerken, termal kumaşlı alternatifler en soğuk kış günlerinde bile sımsıcak hissettiriyor. Koleksiyon pijama takımları, iç giyim ürünleri, uyku maskesi, tulum ve bornozdan oluşuyor.

Penti’nin hazırladığı ‘Back to School’ koleksiyonunda ise joggers pantolonlar, tişörtler ve dış giyim ürünleri bulunuyor. Unisex olarak tasarlanan koleksiyon, farklı renklerdeki polo ve bisiklet yaka tişört seçenekleriyle okula dönüş döneminde öğrencilerin vazgeçilmezi oluyor.

Habere Ait Görseller



Mesaj GönderKAPAT
İşletmeye mesajınızı iletin.
İPTAL