• Geri dön

  • 598 Görüntülenme

  • 156 Haber

  • 1.836 İşletme görüntülenme


Yazı Başlatan İki Marka Yeniden Bir Arada!

YILDIZLAR BULUŞMASI: PENTİ LOVES CORNETTO

Yaz dendiğinde akla gelen markalardan Cornetto ve Penti heyecanlı bir iş birliğine imza atarak ‘Penti loves Cornetto Koleksiyonu’nu sunuyor!

Kadınları en iyi anlayan markalardan Penti, her sezon sunduğu geniş Plaj koleksiyonları yanı sıra kadınları destekleyen, ilham veren ve Plaj stiline etkileyici bir dokunuş katacak iş birlikleriyle yazın tadını çıkarmaya imkan tanıyor.

Bu iş birliklerinin en yenisi Penti loves Cornetto ise tam bir yaz coşkusu sunuyor!

Üzerinde yıldız şeklinde kıtır parçacıkları ile aşkını gökyüzünden arayanlara gönderme yapan Cornetto’nun en yeni lezzeti ‘Aşk Yıldızı’nın renklerini ve desenlerini taşıyan Penti loves Cornetto; mayo, bikini, mayokini ve plaj giyim ürünleri olmak üzere 20 parçadan oluşuyor. Gökyüzünün mavi tonları, yıldızların metalik parlaklığı yanı sıra astroloji baskıların yer aldığı tasarımlar, eğlenceli ve enerjik çizgiler taşıyor.

Plaj ürünlerinde Türkiye’nin en çok karıştır & yakıştır yapma imkanı sağlayan markalarından olan Penti; bu koleksiyonda da alternatif modellerle moda tutkunlarına en havalı, enerjik ve neşeli stiller oluşturmaya imkan tanıyor.

Cornetto’nun her yaz merakla beklenen ve bu yaz Güneş’in yorumuyla hayat bulan ‘Haydi Gel Benimle Ol!’ şarkısının eşlik ettiği ve yaz coşkusunu sonuna kadar hissettiren Penti Loves Cornetto Koleksiyonu’nun kampanya yüzleri Tiktok fenomenleri Yaren Alaca ve Ceren Savaş, yazı olabilecek en eğlenceli ve enerjik haliyle sunuyor.

Yaz aşığı, ‘Aşk Yıldızı’ tutkunu, enerjik, dans sever, astroloji olmadan adım atmayan, ‘Haydi Gel Benimle Ol’ söyleyen ve Penti loves Cornetto tasarımlarıyla kendi de bir yıldız olan herkes Penti mağazaları ve www.penti.com adresinde buluşuyor.

Habere Ait Görseller



Mesaj GönderKAPAT
İşletmeye mesajınızı iletin.
İPTAL