• Geri dön

  • 1.243 Görüntülenme

  • 156 Haber

  • 1.836 İşletme görüntülenme


Her sezon merakla beklenen ‘Penti PJ Party Kampanyası’ başlıyor!

16-18 Eylül tarihleri arasında gerçekleşecek kampanya ile ‘1 Alana Penti’den 1 Hediye’

Penti’nin her sene düzenlediği ve artık bir klasiğe dönüşmüş olan Pijama Partisi kampanyası bu sezon farklı seçenekleri ve geniş koleksiyonlarıyla kaçırılmayacak fırsatlardan biri oluyor.

16-18 Eylül tarihleri arasında tüm Penti mağazaları ve online satış sitelerinde geçerli olan kampanyada diğer sezonlardan farklı olarak sadece pijama değil, yeni sezon ev giyim ürünleri ve aksesuarlar da yer alıyor.

‘1 Alana 1 Hediye’ fırsatıyla sunulan Penti Pijama Partisi Kampanyası’nda bu sezon aile setlerinden karıştır&yakıştır ürünlere, anne & çocuk ürünlerinden hamile koleksiyonuna, lisanslı ve eğlenceli ürünlerden insanı, doğayı ve dünyayı koruyan ürünlere geniş yelpazede seçenekler sunuluyor.

Yalnızca evde giyilebilen ürünlerin yanı sıra dışarıda da rahatlıkla kullanılabilen tasarımların olduğu kampanyada, ev terlikleri ve uyku bantları da Pijama Partisi’nde kombini tamamlayan aksesuarlar arasında yerini alıyor.

Hem ulaşılabilir fiyatlı, hem hediyeli hem de farklı tarzlara hitap eden seçenekleriyle Penti Pijama Partisi başlıyor! Ev giyimine yenilik, uykusuna konfor ve Pijama Partisi’ne stil katmak isteyenler Penti’de buluşuyor.

Habere Ait Görseller



Mesaj GönderKAPAT
İşletmeye mesajınızı iletin.
İPTAL