• Geri dön

  • 1.817 Görüntülenme

  • 156 Haber

  • 1.834 İşletme görüntülenme


Sen de sımsıcak bir yaz mevsiminde bizimle olmaya var mısın?

Güneşin tüm sıcaklığını koleksiyonlarına taşıyan Türkiye’nin lider iç giyim markası Penti, yaz sezonuna festival tadında bir başlangıç yapıyor. Tüm plaj koleksiyonu ve yaz aksesuarlarında Net %40 indirim fırsatı sunan Penti ile bu yaz trendlerin öncüsü olmaya var mısınız?

Penti, bu yaz her kadının yaşam tarzına dokunan bir hikaye ile karşımızda! 2020 Plaj Koleksiyonu, doğadan ilham alırken vintage detaylarla geçmişe selam veriyor. 8 farklı tema ile her ruh halini besleyecek tasarımlara imza atan Penti, Karıştır & Yakıştır konseptiyle binlerce farklı kombin fırsatı sunarken bikini & mayo, plaj giyim ve aksesuarlarıyla sizi doğanın içine davet ediyor.

ÇOCUKLAR DA PENTİ YOUNG İLE YAZA HAZIR!

Gençlerin ve çocukların eğlenceli dünyası Penti Young plaj koleksiyonuyla dinamik bir yaza hazır mısınız? Tropikal baskılar, egzotik çiçekler, sevimli kahramanlarla masal ormanlarını hissettiren bir temayla açılışını yapan koleksiyon, doğayı seven tüm çocuklara sesleniyor.

Penti Young, "Biraz da güneş zamanı!" diyen retro tema ile de kumsal partilerinin havasını mayolara, bikinilere, şortlara ve birbirinden farklı onlarca aksesuara taşıyor. Yaz meyveleri de retro temanın içindeki yerini alıyor. Peki ya denizin altı? Penti Young tüm çocukları denizin altında holografik bir partiye davet ediyor. Çocukların çok sevdiği holografik çizgilerle denizin altındaki onlarca canlıyı, fantastik karakterleri karşımıza çıkaran tema adeta bir serüveni canlandırıyor.

Bikiniler, mayolar, şortlar, havlular, plaj ayakkabıları ve aksesuarlarla bu serüveni keşfetmeye çıkalım mı?

Habere Ait Görseller



Mesaj GönderKAPAT
İşletmeye mesajınızı iletin.
İPTAL