• Geri dön

  • 1.078 Görüntülenme

  • 156 Haber

  • 1.836 İşletme görüntülenme


90’ların ikonik sembolü haline gelen Snoopy, Penti ile şimdi ev giyim ve iç giyim ürünlerinde!

Geçmiş sezonlarda da Penti koleksiyonlarında yer alan Snoopy, bu sezon daha geniş ve daha çeşitli seçeneklerle karşımıza çıkıyor.

Müzik temasıyla karşımıza çıkan Snoopy’li Penti tasarımları arasında sweatshirt’ler, tişörtler, soft touch teknolojisi kullanılarak üretilen alt ve üst pijama takımları ve iç çamaşırları yer alıyor.

Genel olarak rahatlık ve konforun ön plana alındığı iç giyim ürünleri, Snoopy’nin eğlenceli ve dinamik desenleriyle buluşuyor. Balenli ve balensiz sütyen seçenekleri, pedleri çıkarılabilen crop atletler, Hipster, Boxer ve slip formuna sahip külotlarla Snoopy iç giyim stilini hareketlendiriyor.

Yine koleksiyona dâhil olan terlik ve botlar da ev giyim stilini tamamlamak için eğlenceli desenler içeriyor.

Koleksiyonun çoğu sürdürülebilirliğe destek olmak için sürdürülebilir pamuk oranı fazla kumaştan ve soft touch ürünlerden oluşurken, insana, doğaya ve dünyaya faydalı bir üretim yanı sıra dokular ekstra yumuşaklık ve sıcaklık sağlıyor.

Eğlenceli baskıları sayesinde müziğin ritmini giyen herkesin üzerinde hissedeceği koleksiyon Snoopy severler yanı sıra genç kuşak Penti tutkunları için sunuluyor.

Snoopy, sizi penti.com ve Penti mağazalarında bekliyor.

Habere Ait Görseller



Mesaj GönderKAPAT
İşletmeye mesajınızı iletin.
İPTAL