• Geri dön

  • 622 Görüntülenme

  • 156 Haber

  • 1.836 İşletme görüntülenme



Penti, lider olduğu plaj kategorisinde Manş Denizi’ni geçen en genç Türk Sporcu Aysu Türkoğlu ile iş birliği yaparak ilham dolu bir koleksiyona imza atıyor.

Kadınları en iyi anlayan markalardan biri olan Penti, Milli yüzücü Aysu Türkoğlu ile güçlerini birleştiriyor ve lideri olduğu plaj koleksiyonlarına başarı dolu bir hikaye ekliyor.

Penti, 16 saat 28 dakika yüzerek Büyük Britanya ile Fransa'yı ayıran, Atlas Okyanusu ile Kuzey Denizi'ni birleştiren Manş Denizi'ni geçen ve Manş Denizi'ni geçen en genç Türk sporcu unvanını kazanan Aysu Türkoğlu ile “Penti Loves Aysu Türkoğlu” koleksiyonunu sunuyor.

Profesyonel yüzücülerin mayo ve aksesuarlarından ilham alınarak tasarlanan plaj koleksiyonu, Aysu Türkoğlu’nun önerileri ve verdiği bilgiler doğrultusunda sadece moda parçaları olarak değil teknik olarak da yüzme için en doğru seçimlerden biri oluyor.

Aysu Türkoğlu’nun “Yüzücülerin aksesuarı mayolarıdır” sözünden ilham alınarak renk ve desenleriyle ön plana çıkan Penti loves Aysu Türkoğlu Koleksiyonu 32 parçadan oluşuyor. Koleksiyonda bodysuit, mayo, bikini yanı sıra bir yüzücünün ihtiyacı olan havlu, bone ve terlik gibi plaj parçaları da yer alıyor.

Aysu’nun ilham dolu hikayesiyle Penti’nin liderlik kategorisindeki tasarımlarının birleştiği ve ses getiren bir reklam kampanyası da bulunan bu özel koleksiyonun satışından elde edilecek gelirin bir kısmı Deniz Yaşamını Koruma Derneği’ne bağışlanıyor.

Penti loves Aysu Türkoğlu Koleksiyonu Penti mağazaları ve www.penti.com adresinde moda ve yüzme tutkusunu birleştirmek isteyenleri ‘Yüzüyoruz Arkadaşlar’ sloganıyla bekliyor!

Habere Ait Görseller



Mesaj GönderKAPAT
İşletmeye mesajınızı iletin.
İPTAL